Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελείωσε το σερί της Άρσεναλ ο Μιλιβόγιεβιτς (vid)

Τελείωσε το σερί της Άρσεναλ ο Μιλιβόγιεβιτς (vid)
Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 - 18:33

Τέλος στο εντυπωσιακό σερί των 11 συνεχόμενων νικών της Άρσεναλ έβαλε η Κρίσταλ Πάλας. Μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του στο 2-2 κόντρα στους «κανονιέρηδες».

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Μουστάφι έκανε πολύ άτσαλο τάκλιν μέσα στην περιοχή της ομάδας του, ανέτρεψε τον Κουγιατέ και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μάρτιν Άτκινσον, έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Μιλιβόγεβιτς ήταν αυτός που ανάλαβε να εκτελέσει και το έκανε εύστοχα, ανοίγοντας το σκορ.

Στο 51’ ο Τσάκα ισοφάρισε με υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 56’ ο Ομπαμεγιάνγκ, μετά από εκτέλεση κόρνερ, έκανε ωραία κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και έδωσε στην ομάδα του το προβάδισμα. Όλα έδειχναν πως η Άρσεναλ θα πανηγύριζε την δωδέκατη συνεχόμενη νίκη της, αλλά στο 83’ ο Τσάκα ανέτρεψε εντός περιοχής τον Ζαχά και ο Μιλιβόγεβιτς εκτέλεσε ξανά εύστοχα το πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Διαβάστε επίσης

Μίλαν-Σαμπντόρια 3-2 (Τελικό)

Μίλαν-Σαμπντόρια 3-2 (Τελικό)

Παρακολουθείστε την εξέλιξη της αναμέτρησης (19:00) της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League για το πρωτάθλημα της Serie A.

Σκόραρε ο Μιλιβόγεβιτς (vid)

Σκόραρε ο Μιλιβόγεβιτς (vid)

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού και νυν της Κρίσταλ Πάλας ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 1-0 κόντρα στην Άρσεναλ.