Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Μπάρτσα του Ερνέστο σκόρπισε στους πέντε... ανέμους τη Ρεάλ! (vid)

Η Μπάρτσα του Ερνέστο σκόρπισε στους πέντε... ανέμους τη Ρεάλ! (vid)
Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 - 19:20

Clasico χωρίς Μέσι για την Μπαρτσελόνα. Και τι έγινε; Οι πρωταθλητές του Ερνέστο Βαλβέρδε έφτασαν σε έναν θρίαμβο κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Την διέλυσαν με 5-1 στο «Καμπ Νου» και όλα δείχνουν πώς στέλνουν στο… ταμείο ανεργίας τον Λοπετέγκι, τον τεχνικό των Μαδριλένων. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες που πέτυχε τρία γκολ κι έκανε τη διαφορά. Το πιο σημαντικό είναι πώς οι «μπλαουγράνα» έδειξαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και χωρίς τον Αργεντινό σούπερ σταρ τους, αφού ο Ουρουγουανός φορ έπαιξε και για εκείνον που ήταν θεατές στο καταλανικό πάρτι!

Κυριαρχία από το πρώτο λεπτό!

Η Μπάρτσα έδειξε από την αρχή πόσο ήθελε να πάρει τη νίκη. Στο 11' ο Κουτίνιο άνοιξε το δρόμο για τον θρίαμβο και στο 30ό λεπτό ο Σουάρες κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Βαράν. Χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει το VAR ο ρέφερε Σάντσεθ Μαρτίνεθ από την Μούρθια για να καταλογίσει την παράβαση. Το εκτέλεσε ο ίδιος και έδωσε… αέρα δύο γκολ στους πρωταθλητές Ισπανίας του Ερνέστο Βαλβέρδε. Με αυτό το υπέρ τους 2-0 πήγαν στα αποδυτήρια, έχοντας βάλει τις βάσεις για να βγουν νικητές στο clasico.

Αντέδρασε η Ρεάλ, αλλά μετά το τρίτο γκολ κατέρρευσε!

Η Ρεάλ αντέδρασε στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Πέτυχε το γκολ με τον Μαρσέλο στο 49' μειώνοντας σε 2-1, ενώ με την είσοδο του Λούκας Βάσκεθ έγινε πιο απειλητική. Και είχε ένα διάστημα που ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας αρκετές καλές στιγμές με αποκορύφωμα το δοκάρι με τον Μόντριτς. Η συνέχεια, όμως, ανήκε στην Μπάρτσα. Οι αλλαγές του Βαλβέρδε με τον Σεμέδο και τον Ντεμπέ βοήθησαν να ξαναπάρει τα ηνία του ματς η Μπαρτσελόνα και να φτάσει σε τρία ακόμα γκολ. Δύο από τον Σουάρες, στο 74' και στο 82' και το πέμπτο από τον Βιδάλ (86') λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σ. Ρομπέρτο, Πικέ, Λεγκλέ, Ζ. Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Αρτούρ (83' Βιδάλ), Ραφίνια (68' Σεμέδο), Κουτίνιο (73' Ντεμπελέ), Σουάρες.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Βαράν (46' Λ. Βάσκεθ), Ράμος, Μαρσέλο (81' Μαριάνο), Κασεμίρο, Κροος, Μόντριτς, Ίσκο, Μπέιλ (76' Ασένσιο), Μπενζεμά.

>

Διαβάστε επίσης

Μίλαν-Σαμπντόρια 3-2 (Τελικό)

Μίλαν-Σαμπντόρια 3-2 (Τελικό)

Παρακολουθείστε την εξέλιξη της αναμέτρησης (19:00) της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League για το πρωτάθλημα της Serie A.