Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη από την άσπρη... βούλα για τη Μπέτις

Νίκη από την άσπρη... βούλα για τη Μπέτις
Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018 - 23:46

Σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας πήρε η Μπέτις, η οποία επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Σανταντέρ, ομάδα της Γ’ κατηγορίας.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα σε μία ομάδα χαμηλής δυναμικότητας, ωστόσο, με γκολ στο 8’ της αναμέτρησης κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Το μοναδικό γκολ του ματς σημείωσε ο Σέρχιο Λεόν, ο οποίος ήταν ψύχραιμος πίσω από την... άσπρη βούλα και έδωσε έτσι το προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Πάντως, το σύνολο του Κίκε Σετιέν σε ακόμη ένα ματς δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο, προβληματίζοντας με την εμφάνισή του. Ενδεικτικό ήταν ότι η Σανταντέρ πίεσε μέχρι το τέλος για την ισοφάριση, χάνοντας τεράστια ευκαιρία στο 75’ με τον Γκαριμπάι να είναι άτυχος και να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας της ομάδας της Σεβίλλης.

Ο επαναληπτικός του συγκεκριμένου ζευγαριού έχει οριστεί για τις 05 Δεκεμβρίου.

Σανταντέρ: Κρέσπο, Ρεντράδο, Ζιλ, Καστανέντα, Πούρας, Ρουίζ, Ριβέρο Πέρεζ (68’ Ντε Βινσέντι), Χιντάλγκο (46’ Ντίαζ), Κεσούδο (61’ Καγιάρντα), Λομπάρντο, Πέρεζ Γκαριμπάι.

Μπέτις: Ρόμπλες, Φεντάλ, Μπαρτρά, Γκονζάλες, Μπαραγκάν, Κανάλες (71’ Χοακίν), Καπτούμ, Ινούι (79’ Μπαγιόν), Τέγιο, Μπουντεμπούζ (61’ Κουαρδάδο), Σέρχιο Λεόν.

Διαβάστε επίσης

Έχει θέμα η Μίλαν

Έχει θέμα η Μίλαν

Οι «ροσονέρι» δέχθηκαν γκολ και στα 10 πρώτα ματς της σεζόν στο πρωτάθλημα. Κάτι που είχε να συμβεί από το 1932-33.