Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς νίκη για τέταρτο σερί ματς

Χωρίς νίκη για τέταρτο σερί ματς
Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018 - 23:46

Τον... χάρο με τα μάτια της είδε η Μπέτις στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Οι «βερδιμπλάνκος» προηγήθηκαν με 2-0 κόντρα στη Θέλτα στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της La Liga, βρέθηκαν στη συνέχεια πίσω στο σκορ με μια σούπερ ανατροπή των φιλοξενούμενων με 3-2 αλλά με τρομερό φάουλ του Κανάλες στο 87' αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 33ο λεπτό με τον Λορέν γαι να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Τζούνιορ στο 57'. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω, ανέβασαν την απόδοσή τους και αρχικά μείωσαν στο σκορ με τον Γκόμεζ στο 63' για να έρθει πέντε λεπτά αργότερα ο Μέντες να ισοφαρίσει.

Ο Γκόμεζ και πάλι με γκολ στο 84΄έδωσε το προβάδισμα για την Θέλτα, αλλά όλοι λογάριαζαν χωρίς τον Κανάλες, ο οποίος με μια τρομερή εκτέλεση φάουλ στο 87' ισοφάρισαν και πήραν τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.

Μπέτις: Λόπεθ, Μαντί, Μπαρτρά, Σίντει (85' Τέγιο), Γκερέρο (80' Σανάμπρια), Κουαρδάδο, Καρβάλιο, Ζούνιορ, Λο Σέλσο, Κανάλες, Λόρεν (80' Χοακίν)

Θέλτα: Άλβαρεζ, Τζούνκα, Ρονκάλια, Καμπράλ, Μάλο, Γιοκούσλου, Μπελτράν, Μπουφάλ (46' Χουσλάγκερ), Μέντεζ (90' Αραούχο), Μορ (61' Λόπεζ), Άσπας

Διαβάστε επίσης

«Στη Μίλαν ο Αρσέν Βενγκέρ»

«Στη Μίλαν ο Αρσέν Βενγκέρ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της France Football ο Αλσάτος τεχνικός έχει έρθει σε συμφωνία για να αναλάβει τον πάγκο των «ροσονέρι».

Αντίπαλος η Φόλα

Αντίπαλος η Φόλα

Με ομάδα από την πρώτη κατηγορία κληρώθηκε η Ντουντελάνζ στους «16» του κυπέλλου στο Λουξεμβούργο.

Την έσωσε ξανά ο Ρομανιόλι!

Την έσωσε ξανά ο Ρομανιόλι!

Με τέρμα του Ιταλού αμυντικού στο 90'+5 η Μίλαν νίκησε 1-0 στην έδρα της Ουντινέζε. Με 10 τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι.