Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάτησε» τη Λίβερπουλ ο Ερυθρός Αστέρας! (vids)

«Πάτησε» τη Λίβερπουλ ο Ερυθρός Αστέρας! (vids)
Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018 - 21:52

Ιστορική νίκη κόντρα στη φιναλίστ του περσινού Champions League πανηγύρισε ο Ερυθρός Αστέρας! Τα αδέρφια μας νίκησαν 2-0 τη Λίβερπουλ στο κατάμεστο «Μαρακανά» και μπήκαν για τα καλά στη «μάχη» της πρόκρισης στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Στο ματς για την τέταρτη αγωνιστική της διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν τρομερή εμφάνιση απέναντι στους Άγγλους και έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς στον όμιλο. Με τη Λίβερπουλ να έχει έξι βαθμούς, τη Νάπολι πέντε και την Παρί Σεν Ζερμέν επίσης τέσσερις (σ.σ. Νάπολι και Παρί παίζουν στις 22:00).

Τη νίκη στην ομάδα του Βελιγραδίου «χάρισε» ο Μίλαν Πάβκοβ. Ο Σέρβος επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς σημείωσε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Πρώτα στο 22’, με τρομερή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και έπειτα στο 29’, με σουτ-«οβίδα» από μακριά!

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Σέρβοι διαχειρίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο το σπουδαίο αυτό προβάδισμα και πέτυχαν μία απίστευτη νίκη. Με το «Μαρακανά» να παίρνει… φωτιά!

Ερυθρός Αστέρας: Μπόριαν, Στοϊκοβιτς (59’ Γκομπελτσιτς), Σάβιτς, Ντέγκενεκ, Ρόντι, Κρίστιτς (73’ Γιόβισιτς), Γιόβαντσιτς, Σίρνιτς, Μάριν (64’ Κάουστιτς), Μπεν, Παβκοβ.

Λίβερπουλ: Άλισον, Άρνολντ (46’ Γκόμεζ), Μάτιπ, Βαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Λαλάνα (79’ Οριγκί), Σαλάχ, Μανέ, Στάριτζ (46’ Φιρμίνο).

Διαβάστε επίσης

«Δεν θα ρισκάρουμε με τον Μέσι»

«Δεν θα ρισκάρουμε με τον Μέσι»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για το ματς με την Ίντερ τον Αργεντινό, αλλά περιμένει το ιατρικό επιτελείο των Καταλανών.