Ντουντούκα
Υπερηφάνεια για την ομάδα πόλο Γυναικών!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Απειλή για την Μίλαν

Απειλή για την Μίλαν
Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018 - 16:00

Με βαριά «καμπάνα» από την UEFA απειλείται η Μίλαν. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο εξωτερικό, το θέμα έχει να κάνει με την παραβίαση των κανονισμών σχετικά με το Financial Fair Play. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πώς εφόσον της επιβληθεί τιμωρία, θα είναι ένα πολύ μεγάλο χρηματικό πρόστιμο που αναμένεται να φτάσει τα 20.000.000 ευρώ!

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ήθελε να αποκλείσει την Μίλαν για αυτό το παράπτωμα από τα κύπελλα Ευρώπης, κάτι που έκανε προσωρινά το περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι «ροσονέρι» κέρδισαν την υπόθεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο που την επέστρεψε στην UEFA, καλώντας την να επιβάλλει μια άλλη ποινή.

Με την ιταλική εφημερίδα «Repubblica» να κάνει λόγο για βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο που θα φτάσει στα 20 εκατομμύρια ευρώ, ενώ παράλληλα είναι ορατό να μην επιτραπεί στην ιταλική ομάδα να δηλώσει κάποιον επιπλέον παίκτη, εφόσον προκριθεί από τη φάση των ομίλων και συνεχίσει στη φάση των «32» του Europa League.

Διαβάστε επίσης

Όλα ανοικτά... (vid)

Όλα ανοικτά... (vid)

Η Μίλαν πήρε αποτέλεσμα στη Σεβίλλη, 1-1 με την Μπέτις. Η πρόκριση θα κριθεί στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

«Ματιές» και στη Σεβίλλη...

«Ματιές» και στη Σεβίλλη...

Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει τη δουλειά του με την Ντουντελάνζ, περιμένοντας καλά νέα από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και το ματς Μπέτις-Μίλαν.