Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα ανοικτά... (vid)

Όλα ανοικτά... (vid)
Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018 - 00:10

Το ιδανικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό στο ματς της Μπέτις με την Μίλαν θα ήταν η νίκη των «βερδιμπλάνκος». Αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη. Οι «ροσονέρι» πήραν πόντο στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» μετά την ισοπαλία 1-1 και όλα είναι ανοικτά για την πρόκριση στους «32» του Europa League. Πλέον τρεις ομάδας, οι Ισπανοί, οι Ιταλοί και ο Θρύλος θα παλέψουν για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Από ένα ημίχρονο…

Η Μπέτις έκανε αυτό που χρειάζονταν. Πέτυχε ένα γρήγορο γκολ σε μια φάση που άλλαξαν οι «βερδιμπλάνκος» την μπάλα αρκετές φορές, τον Τζούνιορ να κάνει τη σέντρα από τα αριστερά και τον Λο Σέλσο με σουτ στην κίνηση να ανοίγει το σκορ στο 12', κάνοντας το 1-0. Η ισπανική ομάδα συνέχισε να ελέγχει το ρυθμό του ματς και να είναι περισσότερο επικίνδυνη, σε σχέση με την Μίλαν που δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Πάου Λόπεθ. Για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο με 1-0 για τους «βερδιμπλάνκος» που είχαν 64% κατοχή μπάλας.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό του ματς άλλαξε. Η Μίλαν ανέβασε την απόδοσή της, αναζήτησε το γκολ και έφτασε αρκετά νωρίς στην ισοφάριση. Με το γκολ που ήρθε από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σούσο, στο 62', από θέση πλάγια δεξιά έξω από την περιοχή με το αριστερό και την μπάλα στη δεξιά γωνία του Πάου Λόπεθ (1-1). Ένα αποτέλεσμα που δεν άλλαξε ως το φινάλε με το ματς να λήγει ισόπαλο και όλα να είναι ανοικτά για τη συνέχεια στον όμιλο και την υπόθεση πρόκριση.

Μπέτις: Πάου Λόπεθ, Μαντί, Μπαρτρά, Φεντάλ, Τέγιο, Λο Σέλσο, Καρβάλιο, Κανάλες, Τζούνιορ, Σανάμπρια (74' Μορόν), Χοακίν (67' Γκουαρδάδο).

Μίλαν: Ρέινα, Μουσάκιο (82' Ρομανιόλι), Ζαπάτα, Ροντριγκέζ, Μπορίνι, Κεσιέ, Μπακαγιόκο, Τσαλχάνογλου (89' Μπερτολάτσι), Λασάλ (76' Αμπάτε), Σούσο, Κουτρόνε.

Διαβάστε επίσης

«Ματιές» και στη Σεβίλλη...

«Ματιές» και στη Σεβίλλη...

Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει τη δουλειά του με την Ντουντελάνζ, περιμένοντας καλά νέα από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και το ματς Μπέτις-Μίλαν.