Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σούπερ Μπέτις στη Βαρκελώνη (vid)

Σούπερ Μπέτις στη Βαρκελώνη (vid)
Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 - 19:18

Μεγάλη νίκη για την Μπέτις που κατάφερε να φύγει νικήτρια από τη Βαρκελώνη και το «Καμπ Νου» μετά από 11 χρόνια. Η τελευταία φορά που η Μπέτις είχε πάρει βαθμό στην έδρα της Μπαρτσελόνα ήταν το 2007 και το έκανε ξανά το απόγευμα της Κυριακής. Σε ένα ματς που είχε πολύ γρήγορο ρυθμό, πολλές φάσεις και πολλά γκολ. Η ομάδα του Κίκε Σετιέν νίκησε 4-3 και σταμάτησε το σερί εκείνης του Βαλβέρδε των τελευταίων αγώνων.

Η Μπέτις ήταν πιο αποτελεσματική στο πρώτο ημίχρονο. Έχανε ευκαιρίες η Μπαρτσελόνα, εκείνη σκόραρε. Στο 20' ο Τζούνιορ σε αντεπίθεση σκόραρε και έκανε το 0-1, ενώ σε φάση διαρκείας στο 34' ο Χοακίν το 0-2, μετά την ασίστ του Τέγιο. Με το ημίχρονο να λήγει με αυτό το σκορ. Η Μπαρτσελόνα πίεσε στο δεύτερο μέρος, ο Βαλβέρδε έκανε αλλαγές και η Μπαρτσελόνα κατάφερε να φτάσει στο γκολ στο 68' με το πέναλτι του Μέσι. Αλλά τρία λεπτά αργότερα έγινε η φάση που καθόρισε το ματς.

Ο Τερ Στέγκεν έκανε λάθος στο σουτ του Λο Σέλσο, με την μπάλα να φεύγει μέσα από τα χέρια του για το 1-3 (71'). Ένα γκολ που αποδείχθηκε καθοριστικό για την έκβαση του ματς. Η Μπαρτσελόνα σκόραρε εκ νέου στο 79' με τον Βιδάλ σε μια οργανωμένη επιθετική προσπάθεια, αλλά δεν κράτησε αυτό πολύ. Διότι στο 81' είχαμε την αποβολή τουμ Ράκιτιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Εκεί που η Μπαρτσελόνα ήταν να πιέσει, η Μπέτις εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και σκόραρε εκ νέου, κάνοντας το 2-4 με το Κανάλες στο 83'. Το μόνο που πέτυχαν οι παίκτες του Βαλβέρδε ήταν να μειώσουν με τον Μέσι στο 90'+2, αλλά αυτό δεν άλλαξε τον νικητή, μόνο το τελικό σκορ που ήταν 3-4!

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο, Πικέ, Λενγκλέ, Ζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς (69' Αλενιά), Ράκιτιτς, Αρτούρ (46' Βιδάλ), Μάλκομ, Μέσι, Σουάρες.

Μπέτις: Πάου Λόπεθ, Μαντί, Μπάρτρα, Σίντνεϊ, Τέγιο, Τζούνιορ, Καρβάλιο, Γκουαρδάδο, Λο Σέλσο (86' Ινούι), Χοακίν (61' Κανάλες), Λορέν (76' Λεόν).

Διαβάστε επίσης

Μια ακόμα ήττα για τη Μίλαν

Μια ακόμα ήττα για τη Μίλαν

Οι «ροσονέρι» έχοντας σε πολύ κακό βράδυ τον Ιγκουαΐν ο οποίος έχασε πέναλτι και αποβλήθηκε, ηττήθηκαν με 2-0 στο «Σαν Σίρο» από την Γιουβέντους.