Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υποψήφιοι προς αποχώρηση

Υποψήφιοι προς αποχώρηση
Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 - 18:17
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Αλλαγές στο ρόστερ της Μπέτις θα υπάρξουν τον προσεχή Ιανουάριο. Στην ομάδα της Σεβίλλης είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσουν παίκτες που ήρθαν και όλοι περίμεναν πώς θα κάνουν τη διαφορά, αλλά είτε δεν προσαρμόστηκαν, είτε δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Κίκε Σετιέν. Κάτι που σημαίνει πώς θα αποτελέσουν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο παρελθόν για τους «βερδιμπλάνκος».

Ψηλά στη λίστα εκείνων που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Μπουντεμπούζ, ο Σέρχιο Λεόν και ο Σανάμπρια. Ο Αλγερινός που ήταν να αποχωρήσει και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τελικά παρέμεινε έχει αγωνιστεί ως τώρα 464 λεπτά, αλλά τελευταία είναι ξεκάθαρα πώς δεν υπολογίζεται. Μάλιστα στις αναμετρήσεις με την Θέλτα και την Μπαρτσελόνα δεν ήταν καν στην αποστολή. Με τη Γαλλία να δείχνει ως τη χώρα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αποτελέσει τον επόμενο προορισμό του.

Σχετικά τώρα με τους δύο επιθετικούς, όλα δείχνουν πώς απομένουν λίγα… λεπτά για να βγάλουν το εισιτήριο αποχώρησης από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Ο πρώτος αγωνίζεται ελάχιστα, μόλις 151 λεπτά στο πρωτάθλημα, αλλά είναι συναισθηματικά δεμένες με την Μπέτις. Όσον αφορά στον Παραγουανό φορ τα δικαιώματα του οποίου ανήκει σε δύο ομάδες (το 50% στην Μπέτις και το άλλο το 50% στην Ρόμα), αποτέλεσε μια μεγάλη επένδυση το καλοκαίρι το 2016.

Δαπανήθηκαν 7,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. Έχει αγωνιστεί 369 λεπτά στο πρωτάθλημα, αριθμός που απέχει πολύ από τα 768 του Λορέν Μορόν! Κάτι που δείχνει πώς αμφότεροι έχουν πολλές πιθανότητες να αναζητήσουν σε άλλες… πολιτείες τη συνέχεια της καριέρας τους.

Διαβάστε επίσης

«Εξετάζει Κέιχιλ η Μίλαν»

«Εξετάζει Κέιχιλ η Μίλαν»

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα οι «ροσονέρι» έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον 32χρονο αμυντικό της Τσέλσι.