Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η Νότιγχαμ Φόρεστ για τους αστέγους της περιοχής!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ για τους αστέγους της περιοχής!
Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 - 13:02

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ένας σύλλογος που παραδοσιακά έχει ενεργό ρόλο στο κοινωνικά δρώμενα και πάντα προσφέρει στην τοπική κοινωνία της ευρύτερης περιοχής του Νότιγχαμσαϊρ. Πλέον, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ηγείται του ιστορικού αγγλικού συλλόγου, η προσφορά στην κοινωνία συνεχίζεται ακόμα πιο αποτελεσματικά. Με τον σύλλογο να συνεργάζεται με τους κοινωνικούς εταίρους στην περιοχή.

Το προσεχές Σάββατο, 24/11, θα πραγματοποιηθεί στο «Σίτι Γκράουντ» η ετήσια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για να βοηθηθούν οι άστεγοι της περιοχής. Μια προσπάθεια που έχει την ονομασία «The Big Sleep Out». Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ με τον σύλλογο να είναι στο πλευρό της κοινότητας για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που υπάρχει με τους ανθρώπους που βιώνουν το θέμα με την έλλειψη στέγης. Το Πλαίσιο υποστηρίζει χιλιάδες άστεγους και ευάλωτους ανθρώπους κάθε χρόνο σε όλη την περιοχή του Νότιγχαμσαϊρ.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, στην εκδήλωση θα δώσουν το «παρών» τόσο ο Διευθύνων Σύμβουλος της Νότιγχαμ, Ιωάννης Βρέντζος, όσο και ο Διευθύνων Εμπορικός Διευθυντής Ντέιβιντ Κουκ. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για να βρεθεί λύση με όσους έχουν πρόβλημα με τη στέγαση. Με μοναδικό στόχο της κοινότητας και του συλλόγου που συνδράμει σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, να απομακρυνθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι από το δρόμο, όπου καταλήγουν για να κοιμηθούν!

Με τον σύλλογο να καλεί όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους τους, αλλά και κόσμ

Διαβάστε επίσης

Υποψήφιοι προς αποχώρηση

Υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τρεις παίκτες της Μπέτις με «καλά» συμβόλαια είναι στην… έξοδο, καθώς δεν βρίσκονται στα πλάνα του Κίκε Σετιέν.

«Εξετάζει Κέιχιλ η Μίλαν»

«Εξετάζει Κέιχιλ η Μίλαν»

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα οι «ροσονέρι» έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον 32χρονο αμυντικό της Τσέλσι.