Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βοηθός προπονητή ο Ζέτερμπεργκ στην Άντερλεχτ!

Βοηθός προπονητή ο Ζέτερμπεργκ στην Άντερλεχτ!
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 - 20:40

Στην Άντερλεχτ επέστρεψε ο Παρ Ζέτερμπεργκ, αυτή τη φορά όχι ως παίκτης αλλά ως μέλος του προπονητικού τιμ της βελγικής ομάδας και συγκεκριμένα ως βοηθός προπονητή.

Ο παλαίμαχος παίκτης των Βέλγων, αλλά και φυσικά του Ολυμπιακού συνεχίζει να ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο και πλέον καλείται να προσφέρει τις γνώσεις του στην Άντερλεχτ, βοηθώντας την να πετύχει τους στόχους της.

Μάλιστα, σήμερα, Παρασκευή (23/11) έγινε και επίσημη συνέντευξη Τύπου στη βελγική ομάδα με τον Ζέτερμπεργκ να δείχνει τη χαρά του για το νέο πόστο που ανέλαβε.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε μεταξύ άλλων: «Επιστροφή στο σπίτι, σε αυτό το σύλλογο, είναι υπέροχο. Δελεάστηκα στην πρόταση που μου έγινε από το έργο που έχει θέσει σε λειτουργία ο σύλλογος. Είναι ένας νέος ρόλος για μένα και έχω πολλά να μάθω, θα ακούσω και θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ο σύλλογος έχει αλλάξει πολύ πρόσφατα, λέγεται ότι έχει χάσει η ομάδα το DNA της και αυτό είναι κάτι που θέλω να επαναφέρω. Θέλω να προσπαθήσω να επαναφέρω αυτό το DNA στο club. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω τους παίκτες και να τους δείξω τι σημαίνει να είσαι παίκτης αυτής της ομάδας. Οι ιδέες μου για το ποδόσφαιρο είναι κοντά στον προπονητή μας.

Διαβάστε επίσης