Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κακή η Μπέτις, ήττα πριν τον Θρύλο!

Κακή η Μπέτις, ήττα πριν τον Θρύλο!
Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 - 23:39

Δεν κατάφερε να συνεχίσει στα θετικά για αυτήν αποτελέσματα η Μπέτις. Οι «Ανδαλουσιάνοι» μετά την επικράτησή τους με 4-3 στην έδρα της Μπαρτσελόνα γνώρισαν την ήττα από τη Βιγιαρεάλ στο «Κεράμικα» με 2-1 και έτσι έμειναν για μια ακόμα φορά στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Κίκε Σετιέν είχε φάσεις και προσπάθησε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο υστέρησε στην τελική προσπάθεια.

Ο Κίκε Σετιέν παρέταξε την ομάδα του με το γνωστό 3-4-3 ωστόσο στο πρώτο 20λεπτο δεν μπορούσε να βρει τους διαδρόμους για την εστία της Βιγιαρεάλ.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στο 27' είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή με τον Τσουκουέζε να βγαίνει στο τετ-α-τετ με τον Λόπεθ με τον τερματοφύλακα της Μπέτις να αποκρούει.

Με το πρώτο μέρος να έχει περάσει στα... σβηστά οι δύο ομάδες θέλησαν να αλλάξουν λίγο την εικόνα τους στο δεύτερο μέρος και μπήκαν πιο επιθετικά.

Οι γηπεδούχοι μέσα σε τέσσερα λεπτά πήραν προβάδισμα με δύο γκολ με τον Μορένο στο 51' και τον Τσουκουέζε στο 53'. Το μόνο που κατάφερε η Μπέτις ήταν να μειώσει με τον Λο Σέλσο στο 90΄.

Βιγιαρεάλ: Ασένχο, Γκασπάρ (69’ Μιγκελόν), Ρουίζ, Φούνες Μόρι, Καθόρλα, Τριγκέρος (40’ λ. τρ. Μορλάνες), Πεντράθα, Φορνάλς, Τσουκουέζε, Κάσερες, Ζεράρδ Μορένο (78’ Μπάκα).

Μπέτις: Λόπεζ, Μαντί, Μπάρτρα, Φεντάλ (60’ Τέγιο), Τζούνιορ, Χοακίν (69’ Σέρχιο Λεόν), Γκουαρδάδο (64’ Λο Σέλσο), Κανάλες, Καρβάλιο, Φράνσις, Μορόν.

Διαβάστε επίσης

«Τρέχουν» για Ολυμπιακό!

«Τρέχουν» για Ολυμπιακό!

Μουσάκιο και Ρομανιόλι είναι τραυματίες και προσπαθούν να προλάβουν το ματς με τον Ολυμπιακό στις 13/12.

Βιγιαρεάλ - Μπέτις Live ενημέρωση

Βιγιαρεάλ - Μπέτις Live ενημέρωση

Να συνεχίσει στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της La Liga θέλει η Μπέτις μετά την τρομερή της νίκη με 4-3 μέσα στην έδρα της Μπαρτσελόνα.