Ντουντούκα
Ένα από τα πιο μάγκικα πρωταθλήματα στην ιστορία! ΘΡΥΛΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Προσοχή στον Ολυμπιακό!»

«Προσοχή στον Ολυμπιακό!»
Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 - 12:03

Την Κυριακή το βράδυ η Μπέτις ηττήθηκε, εκτός έδρας, από την Βιγαρεάλ με 2-1. Σε ένα ματς που οι «βερδιμπλάνκος» πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Πλέον έχουν δύο ματς στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» μέσα στην εβδομάδα. Πρώτα με τον Ολυμπιακό, την Πέμπτη (29/11, 19:55), για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ακολουθεί το ματς πρωταθλήματος την Κυριακή (02/12, 13:00) με την Σοσιεδάδ.

Τι πρέπει να κάνει η Μπέτις σε αυτά τα ματς; Να δείξει μεγάλη προσοχή, ειδικά στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά σε αυτά τα ματς. Σε αυτό στάθηκε και ο Χοακίν. Ο αρχηγός της Μπέτις αναφερόμενος τόσο στο ματς με τη Βιγιαρεάλ όσο και σε εκείνα που έρχονται με τον Ολυμπιακό και την Σοσιεδάδ.

Υπογραμμίζοντας ότι «το ματς με την Βιγιαρεάλ είχε φανεί πώς θα κριθεί στις λεπτομέρειες, όπως κι έγινε τελικά. Ήμασταν καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο. Έπρεπε να είμαι περισσότερο προσεκτικοί, καθώς δείξαμε αδράνεια σε καίρια σημεία. Αυτό πρέπει να κάνουμε και την Πέμπτη και την Κυριακή. Θέλουν προσοχή και το ματς με τον Ολυμπιακό κι εκείνο με την Σοσιεδάδ. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε».

Διαβάστε επίσης

«Τρέχουν» για Ολυμπιακό!

«Τρέχουν» για Ολυμπιακό!

Μουσάκιο και Ρομανιόλι είναι τραυματίες και προσπαθούν να προλάβουν το ματς με τον Ολυμπιακό στις 13/12.