Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ σημαντικό ματς»

«Πολύ σημαντικό ματς»
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 - 15:58

Καθοριστική αναμέτρηση είναι η αυριανή ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπέτις. Με τον Τζιοβάνι Λο Σέλσο που μίλησε στη συνέντευξη Τύπου να χαρακτηρίζει το ματς ως «πολύ σημαντικό». Ο Αργεντινός, πάντως, δέχθηκε πολλές ερωτήσεις για τον εαυτό και για την ομάδα γενικά, παρά για το ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Όπως τόνισε αρχικά: «Είμαι χαρούμενος και απολαμβάνω την κάθε στιγμή. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου δεν είναι στο αύριο, αλλά στο σήμερα. Θα δούμε τι θα γίνει... Αύριο μας περιμένει ένα πολύ σημαντικό ματς και κατόπιν, την Κυριακή, ένα ακόμα. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε μακριά, αλλά μόνο σε ό,τι έχουμε μπροστά μας. Αυτό που ενδιαφέρει είναι να μαθαίνω καθημερινά την ομάδα καλύτερα και να συνεχίσω να προσθέτω πράγματα».

Σε ό,τι αφορά την προσαρμογή του στην Μπέτις, εξήγησε: «Γίνεται πιο εύκολη με τους συμπαίκτες και το προπονητικό επιτελείο οι οποίοι με αντιμετώπισαν πολύ καλά από τότε που έφτασα. Είμαι ήρεμος, απολαμβάνοντας αυτή τη στιγμή, νιώθω πολύ άνετα στην ομάδα, με έκανε να αισθάνομαι μέρος της και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

Διαβάστε επίσης