Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σίντνεϊ ο κορυφαίος...

Σίντνεϊ ο κορυφαίος...
Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 - 11:38
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η Μπέτις πήρε μια δύσκολη νίκη με τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μεγάλη εμφάνιση. Ακόμα και τα ισπανικά ΜΜΕ κάνουν αναφορά στην εμφάνιση και σε ό,τι έγινε στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πώς αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Σίντνεϊ. Η αθλητική εφημερίδα Estadio Deportivo της Σεβίλλης βαθμολόγησε τους παίκτες της Μπέτις στο ματς αυτό.

Ποιος, όμως, ήταν ο κορυφαίος; Ο Σίντνεϊ στον οποίο έβαλαν 9. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ήταν αυτό που ξεχώρισε. Με τους Ισπανούς να σημειώνουν πώς έκανε το πιο μεστό ματς. Ήταν σε κάθε φάση, δυναμικός, παίζοντας με το μυαλό του και την οξυδέρκεια του, με σωστές τοποθετήσεις και ικανός να βγάλει σωστά την μπάλα από την περιοχή του Ρόμπλες.

Πάντως το γεγονός ότι σε ένα εντός έδρας ματς των «βερδιμπλάνκος» όπως αυτό απέναντι στους «ερυθρόλευκους», ξεχώρισε ένας κεντρικός αμυντικός από την Μπέτις, λέει πολλά και δίνει... πόντους στον Ολυμπιακό. Έκανε καλή δουλειά, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και έδειξε πώς μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης

Άτυχος ξανά ο Ρέτσος

Άτυχος ξανά ο Ρέτσος

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε ξανά κατά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.