Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν έχει άλλα περιθώρια...

Δεν έχει άλλα περιθώρια...
Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018 - 08:38

Την περασμένη Πέμπτη το βράδυ η Μίλαν, με ανατροπή, νίκησε 5-2 την Ντουντελάνζ και παρέμεινε στη δεύτερη θέση του ομίλου της στο Γιουρόπα Λιγκ. Η πρόκριση θα κριθεί, όμως, στις 13/12 κόντρα στον Ολυμπιακό, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το μεσημέρι της Κυριακής (13:30) οι «ροσονέρι» έχουν δύσκολο ματς στο Καμπιονάτο με αντίπαλο την Πάρμα. Μετά από δύο ματς χωρίς νίκη, με Γιουβέντους και Λάτσιο, η ομάδα του Γκατούζο αναζητά τους τρεις πόντους για να μην χάσει... επαφή με την πρώτη 4άδα.

Το ματς με την Πάρμα, πάντως, δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς εκείνη είναι στην 6η θέση, στο -2 από τη Μίλαν, ενώ προέρχεται από δύο σερί νίκες. Με τον Γκατούζο να υπολογίζει τον Κεσιέ, όχι όμως τους Μουσάκιο, Ρομανιόλι και τον τιμωρημένο Ιγκουαΐν.

Διαβάστε επίσης

«Τελικός» με την Σοσιεδάδ

«Τελικός» με την Σοσιεδάδ

Η Μπέτις θέλει απαραίτητα τη νίκη το μεσημέρι (13:00) στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» για να πάρει βαθμολογική «ανάσα» στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Ξανά χειρουργείο για τον Ρέτσο

Ξανά χειρουργείο για τον Ρέτσο

Πολύ άτυχος ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος θα χρειαστεί να περάσει ξανά από την πόρτα του χειρουργείου για να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.