Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήρε το τρίποντο με ανατροπή η Μίλαν

Πήρε το τρίποντο με ανατροπή η Μίλαν
Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018 - 15:30

Πολύ σημαντική νίκη πήρε η Μίλαν για την 14η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, επικρατώντας με 2-1 της Πάρμα στο «Σαν Σίρο» αν και βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κατάφερε να αντιδράσει, κάτι το οποίο έκανε και μεσοβδόμαδα κόντρα στην Ντουντελάνζ, ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και πανηγύρισε την κατάκτηση των 3 βαθμών της νίκης.

Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε στο 50’ ο Ινγκλέζε, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κακή αμυντική λειτουργία της Μίλαν στις στημένες φάσεις και έκανε το 0-1 με δυνατή κεφαλιά. Ωστόσο, οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο είχαν απάντηση. Αρχικά, στο 55’ ο Κουτρόνε με διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή της Πάρμα έκανε το 1-1, ενώ στο 71’ ο Κεσιέ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-1, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Να σημειωθεί ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης χρειάστηκε το VAR για να καταλογίσει το συγκεκριμένο πέναλτι, σε μία πολύ δύσκολη φάση, στην οποία τελικά υπέδειξε χέρι στον αμυντικό της Πάρμα, Μπαστόνι.

Πλέον, η Μίλαν μετά από 2 αρνητικά αποτελέσματα στο ιταλικό πρωτάθλημα επέστρεψε στις νίκες, έστω και με αυτό τον δύσκολο τρόπο, περίπου 10 ημέρες πριν από την αναμέτρηση-τελικό με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», η οποία θα διεξαχθεί στις 13 Δεκεμβρίου.

Μίλαν: Ντοναρούμα, Αμπάτε, Καλάμπρια, Ζαπάτα, Ροντρίγκες, Μάουρι (53' Μπορίνι), Κεσιέ, Μπακαγιόκο, Σούσο (89' Καστιγέχο), Τσαλχάνογλου και Κουτρόνε.

Πάρμα: Σέπε, Λακοπόνι, Άλβες, Μπαστόνι, Γκακλιόζο, Μπαρίγια, Σκοτζαρέλα (79' Στούλακ), Γκράσι (84' Τσεράμολο), Μπιαμπιάνι, Ζερβίνιο (63' Τσιτσιρέτι), Ινγκλέζε.

Διαβάστε επίσης

Δύσκολη νίκη για την Μπέτις

Δύσκολη νίκη για την Μπέτις

Η ομάδα της Σεβίλλης τα βρήκε… σκούρα κόντρα στη Σοσιεδάδ, ωστόσο, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Μίλαν-Πάρμα Live ενημέρωση 2-1 (τελικό)

Μίλαν-Πάρμα Live ενημέρωση 2-1 (τελικό)

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού για τους ομίλους του Europa League, υποδέχεται στο «Σαν Σίρο» στις 13:30 την Πάρμα για την 14η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.