Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν την ήθελε η μπάλα…

Δεν την ήθελε η μπάλα…
Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018 - 18:56

Απρόσμενη ήττα για την Νότιγχαμ Φόρεστ μετά από 7 σερί ματς που ήταν αήττητη. Η ομάδα του Καράνκα ηττήθηκε 1-0 στο «Σίτι Γκράουντ» από την Πρέστον, σε ένα ματς που ήταν πολύ καλύτερη, αλλά η τύχη της γύρισε την πλάτη. Περισσότερες ευκαιρίες, κατοχή της μπάλας (61%-39%), κυριαρχία με 10-2 κόρνερ, αλλά το αποτέλεσμα μετράει.

Με την Πρέστον να σκοράρει στο 56' με το γκολ του Μουλτ, σε μια από τις λιγοστές φάσεις που έκαναν οι φιλοξενούμενοι. Αλλά τελικά αυτό το γκολ ήταν αρκετό, όπως αποδείχθηκε, καθώς η Πρέστον το κράτησε ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και πήρε μια νίκη που την έδωσε την ευκαιρία να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη στην Τσάμπιονσιπ.

Να σημειώσουμε πώς ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ήταν στον πάγκο, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Αϊτόρ Καράνκα που επέλεξε να μην τον περάσει στο ματς.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Παντίλιμον, Νταρίκουα, Χέφελε, Ρόμπινσον, Όσμπορν, Γιακόμπ, Κόλμπακ (77' Μέρφι), Κας (64' Ντίας), Καρβάλιο, Λόλεϊ, Γκράμπαν.

Πρέστον: Ρουντ, Κλαρκ, Χάντινγκτον, Ντέιβις, Χιούζ, Μπράουνι, Γκάλαχερ, Μπάρκχουιζεν, Τζόνσον (90'+3 Μπερκ), Μπάρκερ (25' Ενμέτσα), Μουλτ (73' Λέντσον).

Διαβάστε επίσης

Με φόντο το... σεντόνι

Με φόντο το... σεντόνι

Η Μίλαν θέλει τη νίκη στο «Σαν Σίρο» κόντρα στην Τορίνο (21:30) για να πατήσει πιο γερά στην πρώτη 4άδα.

Επιστρέφει ο Ιγκουαΐν

Επιστρέφει ο Ιγκουαΐν

Ο Αργεντινός φορ ξεπέρασε τα προβλήματα τραυματισμού του και όπως φαίνεται θα αγωνιστεί κανονικά στο αυριανό αγώνα με την Τορίνο.