Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήταν πολύ δυνατό το “χτύπημα” από τον αποκλεισμό»

«Ήταν πολύ δυνατό το “χτύπημα” από τον αποκλεισμό»
Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 - 17:30

Η Μίλαν ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» με το εις βάρος της 3-1 είπε… αντίο στην Ευρώπη. Σε ένα ματς που ο Θρύλος έκανε εκπληκτική εμφάνιση κι έδειξε από το πρώτο λεπτό το πόσο πολύ ήθελε την πρόκριση.

Κι αυτό ήταν το στοιχείο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Η αποφασιστικότητα. Όπως τόνισε και ο Πέπε Ρέινα. Ο γκολκίπερ των «ροσονέρι» μιλώντας για ό,τι έγινε στον Πειραιά εξήγησε πώς «Δεν ήμασταν αρκετά αποφασιστικοί για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Ο τερματοφύλακας της ιταλικής ομάδας ανέφερε πώς «Ήταν πολύ δυνατό αυτό το “χτύπημα”, πολύ σκληρό, μας “πλήγωσε” πάρα πολύ». Με τον Ρέινα να σχολιάζει κάτι ακόμα που έχει πολύ μεγάλη σημασία και βάζει τέλος σε όλα αυτά που ανέφεραν ορισμένα διοικητικά στελέχη της Μίλαν.

Ξεκαθαρίζοντας πώς «δεν ήταν μια ήττα που οφείλεται στις αποφάσεις του διαιτητή. Αλλά σε ορισμένα γεγονότα, καθώς τα μεγαλύτερα λάθη τα κάναμε εμείς. Είχαμε δύο αποτελέσματα που μας έκαναν από τα τρία, αλλά δεν ήμασταν αρκετά αποφασιστικοί για να πάρουμε την πρόκριση».

Διαβάστε επίσης