Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επέκταση για Αράο ως το 2021

Επέκταση για Αράο ως το 2021
Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2018 - 22:19

Το περασμένο καλοκαίρι ο Γουίλιαν Αράο βρέθηκε πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν μια περίπτωση που κοίταζαν αρκετά οι «ερυθρόλευκοι», ήταν σε διαπραγματεύσεις μαζί του, αλλά τελικά ο μέσος της Φλαμένγκο δεν θέλησε να έρθει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Θρύλου και παρέμεινε στη Βραζιλία.

Πολλά είχαν ακουστεί για το μέλλον του, καθώς λέγονταν πώς ήταν πιθανό να αποχωρήσει από την Φλαμένγκο. Με την Σάο Πάουλο να δείχνει ως ο βασικός, υποψήφιος προορισμός για την επόμενη… ημέρα της καριέρας του. Αλλά τελικά αυτό δεν ίσχυσε. Διότι όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο παίκτης και η Φλαμένγκο έχουν συμφωνήσει για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Με τα τελευταία δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για νέο συμβόλαιο ως και το 2021. Κάτι που ήταν και αίτημα του νέου προπονητή της βραζιλιάνικης ομάδας, του Αμπέλ Μπράγκα, που θα είναι στην τεχνική ηγεσία της από την εκκίνηση της σεζόν του 2019.

Διαβάστε επίσης

Boxing Day στο Νησί!

Boxing Day στο Νησί!

Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων και παραδοσιακά στην Αγγλία παίζουν μπάλα.

Sold out για Νότιγχαμ

Sold out για Νότιγχαμ

Οι «ρεντς» ανακοίνωσαν επίσημα ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη Λιντς μια εβδομάδα πριν τη σέντρα.