Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κλείσιμο εξεδρών και απαγόρευση μετακινήσεων

Κλείσιμο εξεδρών και απαγόρευση μετακινήσεων
Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 - 15:30

Πολύ άγρια επεισόδια έγιναν στο Μιλάνο πριν το ματς της Ίντερ με τη Νάπολι, με έναν φίλαθλο να χάνει τη ζωή του και άλλους 4 να μαχαιρώνονται. Με τον αστυνομικό Διευθυντή της ιταλικής αστυνομίας στο Μιλάνο, Μαρτσέλο Καντόρνα, να κάνει ανακοινώσεις την Πέμπτη για ό,τι έγινε έξω από το Μεάτσα και παράλληλα να κάνει λόγο για τα μέτρα που θα προτείνει να γίνουν! Μετά από τόσο σοβαρά επεισόδια…

Όπως ανακοίνωσε ο αστυνομικός Διευθυντής: «Έγιναν δύο συλλήψεις οπαδών της Ίντερ το βράδυ, ενώ το πρωί έγινε και μια ακόμα. Επίσης αναζητούμε ένα ακόμα άτομο που έχει εντοπιστεί μέσω καμερών. Ακόμα έχουμε ταυτοποιήσει άλλους τρεις και θα συνεχίσουμε τις σχετικές διαδικασίες. Επίσης ξέρουμε ποιος οδηγούσε το βαν που χτύπησε τον φίλαθλο που έχασε τη ζωή του».

Με τον Μαρτσέλο Καντόρνα να τονίζει ακόμα πώς «μίλησα με τον αρχηγό της αστυνομίας Γκαμπριέλι και τον Εισαγγελέα του Μιλάνο, Γκρέκο και θα κάνω αίτημα προς το υπουργείο Δημόσιας Τάξης να απαγορεύσεις τις μετακινήσεις των οπαδών της Ίντερ ως το τέλος της φετινής σεζόν. Επίσης, να κλείσει άμεσα η κερκίδα στο πέταλο των οπαδών της Ίντερ ως την 31η Μαρτίου 2019. Σε 5 ματς πρωταθλήματος κι ένα ματς του Κυπέλλου στην Ιταλία».

Το ακριβώς αντίθετο με ό,τι γίνεται στην Ελλάδα που οι υπεύθυνοι παίρνουν αποφάσεις που έχουν ως στόχο να πλήξουν το άθλημα. Βλέπετε στην Ιταλία υπάρχει σχέδιο, κάτι που δεν ισχύει στην Ελλάδα, γιατί οι άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν αυτές οι καταστάσεις.

Διαβάστε επίσης

Νεκρός οπαδός στην Ιταλία!

Νεκρός οπαδός στην Ιταλία!

Στα πολύ σοβαρά επεισόδια πριν το ματς Ίντερ-Νάπολι, ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων, όπου 4 άτομα μαχαιρώθηκαν.