Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τα 30ά γενέθλια των Delije (vid, pics)

Τα 30ά γενέθλια των Delije (vid, pics)
Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019 - 13:10

Τριάντα χρόνια ζωής! Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Ερυθρού Αστέρα, οι Delije, έχουν σήμερα γενέθλια. Συμπληρώνουν τρεις δεκαετίες ζωή, πάντα στο πλευρό των «ερυθρόλευκων» της Σερβίας.

Το όνομά του σημαίνει Γενναίοι στα ελληνικά και είναι πάντα δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα, σε όλα τα αθλήματα, τόσο εντός συνόρων όσο και στο εξωτερικό. Τα αδέρφια μας, καθώς είναι γνωστές οι σχέσεις με τη Θύρα 7 και του βέβαια ανάμεσα στους δύο συλλόγους, τον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα.

Δίνουν κι αυτοί τρομερή ώθηση στους «ερυθρόλευκους» της Σερβίας, δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα είτε αυτό έχει να κάνει με ματς ποδοσφαίρου στο φημισμένο «Μαρακανά» του Βελιγραδίου, είτε στο μπάσκετ, είτε στα άλλα σπορ.

Με τις ομάδες του Αστέρα να εύχονται σήμερα στους Delije για τα γενέθλιά του. Τόσο η ποδοσφαιρική όσο και η μπασκετική ομάδα, τους ευχαρίστησαν για τα 30 χρόνια αδιάκοπης συμπαράστασης και στήριξης.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ορισμένες από τις πιο «δυνατές» στιγμές των οργανωμένων οπαδών του Ερυθρού Αστέρα σε αυτές τις τρεις δεκαετίες ύπαρξής τους…

Η «ερυθρόλευκη» οικογένεια στέλνει τις ευχές της στα αδέρφια μας στην Σερβία. Να συνεχίσουν να είναι δίπλα στον Ερυθρό Αστέρα και πάντα να στηρίζουν όλες τις ομάδες του μεγαλύτερου σερβικού συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

Στην Κίνα ο Ζαρντίμ

Στην Κίνα ο Ζαρντίμ

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και της Μονακό ετοιμάζεται να αναλάβει την Νταλιάν Γιφάνγκ.