Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πλεονέκτημα του Ολυμπιακού οι οπαδοί του»

«Πλεονέκτημα του Ολυμπιακού οι οπαδοί του»
Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 - 08:55

Με τον κόσμο του στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου στο «Γ. Καραϊσκάκης» (14/02), για την πρώτη «μάχη» στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Κάτι που δεν άρεσε στην ουκρανική ομάδα, όπως παραδέχθηκε και ο Γκεόργκι Τσιταϊσβίλι σε δηλώσεις του! Με τον 18χρονο εξτρέμ να τονίζει χαρακτηριστικά:

«Θα ήταν υπέροχα να αγωνιστούν χωρίς τον κόσμο τους! Ποτέ δεν κοιτάζω τους αντιπάλους, όλα εξαρτώνται από εμάς, από τη δική μας απόδοση. Δεν είχαμε καμία προτίμηση για τον αντίπαλο. Με όποιον και να παίζαμε, το καθήκον μας θα ήταν το ίδιο. Να βρεθούμε στην επόμενη φάση. Συνεπώς, το σημαντικότερο είναι το πως θα εμφανιστούμε στους επόμενους αγώνες εμείς για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας, θα μάθουμε τα πάντα για αυτούς! Τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν μπορώ να πω τίποτα γι αυτή την ομάδα, δεν την έχω παρακολουθήσει.

Στην Ελλάδα οι οπαδοί είναι τρελοί! Το γνωρίζω πολύ καλά, γιατί είχα αγωνιστεί στην Κύπρο. Αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού. Όλα τα άλλα έχουν σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι. Η μπάλα είναι στρογγυλή και παίζουμε και οι δύο ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης