Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Ντιναμό!

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Ντιναμό!
Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 - 08:28

Σε ρυθμούς… Ολυμπιακού κινείται η Ντιναμό Κιέβου. Με την ουκρανική ομάδα να έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Θρύλο.

Την Παρασκευή οι Ουκρανοί πέρασαν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έβαλαν… μπροστά στη σκληρή δουλειά. Η αντίπαλος των Πειραιωτών βρίσκεται από το Σάββατο (12/01) το βράδυ στην Ισπανία. Εκεί όπου θα προετοιμαστεί για τα ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Χάτσκεβιτς πήρε μαζί του συνολικά 29 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός τρία πρόσωπα. Τον Δανό εξτρέμ, Μικέλ Ντούελουντ, ο οποίος είναι τραυματίας, έναν εκ των τερματοφυλάκων, τον Αρτούρ Ρούντκο, αλλά και τον 26χρονο μέσο, Βλάντισλαβ Καλιτβίντσεβ, ο οποίος δεν υπολογίζεται.

Ωστόσο, ο Λευκορώσος τεχνικός πήρε… μαζί του τέσσερις πιτσιρικάδες και συγκεκριμένα, τους Ρουσλάν Νεσχερέτ, Ντένις Πόποβ, Νικίτα Κραβτσένκο και Αχμέντ Αλιμπέκοβ.

Υπενθυμίζεται, πως το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Ντιναμό στην Ισπανία θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 26 Ιανουαρίου. Διάστημα στο οποίο οι Ουκρανοί θα δώσουν φιλικά παιχνίδια με τις Σπάρτα Πράγας, Μπόχουμ και Στεάουα. Όσον αφορά στο δεύτερο μέρος της προετοιμασίας της, θα ξεκινήσει στις 30 Ιανουαρίου και θα τελειώσει στις 13 Φλεβάρη. Μια ημέρα δηλαδή, πριν από το ματς στο Φάληρο.

Διαβάστε επίσης