Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανακοινώθηκε ο Ο’ Νιλ από την Νότιγχαμ

Ανακοινώθηκε ο Ο’ Νιλ από την Νότιγχαμ
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 - 13:48

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Μάρτιν Ο’ Νιλ. Ο Βόρειο-Ιρλανδός προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ιστορικής αγγλικής ομάδας και θα την καθοδηγήσει στην προσπάθειά της για να επιστρέψει στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ. Ένας προπονητής καταξιωμένος, με μεγάλη σταδιοδρομία και πολλές επιτυχίες.

Αξίζει να σημειωθεί πώς φόρεσε τη φανέλα της Φόρεστ από το 1971 ως το 1981, έχοντας 285 ματς και 48 γκολ! Με την οποία ως ποδοσφαιριστής κατέκτησε τόσο το αγγλικό πρωτάθλημα το 1978, όσο και τα δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών του 1979 και το 1980, αλλά και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ το 1979.

Το προσεχές Σάββατο στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπρίστολ Σίτι θα κάνει το ντεμπούτο του και από εκεί η Νότιγχαμ θα ξεκινήσει την αντεπίθεσή της, για να ξαναμπεί δυνατά στο «παιχνίδι» για την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης

«Έκλεισε» Σολ η Ντιναμό Κιέβου!

«Έκλεισε» Σολ η Ντιναμό Κιέβου!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ φέρεται να συμφώνησε με την Βίλεμ για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού.

«Ραντεβού» Τουρέ με Ρόντζερς

«Ραντεβού» Τουρέ με Ρόντζερς

O Ιβοριανός μέσος θα μιλήσει με τον τεχνικό της Σέλτικ, πριν αποφασίσει εάν θα συνεχίσει την καριέρα του στη σκωτσέζικη ομάδα.