Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Σολ χρειάζεται ακόμα χρόνο»

«Ο Σολ χρειάζεται ακόμα χρόνο»
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 - 08:48

Το ντεμπούτο του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Ντιναμό Κιέβου, Φραν Σολ, σχολίασε ο Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς σε δηλώσεις του. Ο Λευκορώσος προπονητής μίλησε για τον Ισπανό επιθετικό, με αφορμή την εμφάνιση του στο φιλικό των Ουκρανών με την Μπόχουμ στην Μαρμπέγια.

Συγκεκριμένα, ο κόουτς της αντιπάλου του Ολυμπιακού στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ δήλωσε:

«Ο Φραν Σολ, έχει προσθέσει δύναμη ακόμα και στο αμυντικό μας παιχνίδι, στις στατικές φάσεις. Σε αυτό τον τομέα, θα προσθέσουμε αξιοπιστία. Ο Σολ πέταξε για την Μαρμπέγια προχθές, αλλά είπε ότι ήταν σε καλή κατάσταση. Έλαβε μέρος σε δύο προπονήσεις της ομάδας και ήταν έτοιμος να αγωνιστεί για 45 λεπτά. Ήταν αντιληπτό με την πρώτη ματιά πως υπάρχει καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες του και κολλάει την μπάλα στα πόδια του. Ωστόσο, χρειάζεται ακόμα χρόνο για να δέσει.

Όταν ψάχνουμε για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, κοιτάμε όχι μόνο τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά, αλλά και τον χαρακτήρα του. Ο Σολ είναι ένας κοινωνικός άνθρωπος, με ένα χαμόγελο συνέχεια. Μια ημέρα ήταν αρκετή για να επικοινωνήσουν οι άνθρωποι μαζί του περισσότερο. Πρώτα από όλα, υπάρχουν πολλοί αγγλόφωνοι και ισπανόφωνοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να προσαρμοστεί.

Όταν φτάσαμε στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων, μιλήσαμε μαζί του. Σκεφτόμασταν πως βλέπει η οικογένεια του μια μετακίνηση στην Ουκρανία. Αυτός μας είπε πως αυτή στηρίζει την επιλογή του. Ελπίζω ότι η μεταγραφή αυτή θα ενισχύσει την επίθεση μας».

Διαβάστε επίσης