Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Μαρμπέγια και πάλι... (pics)

Στη Μαρμπέγια και πάλι... (pics)
Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 - 10:54

Για την Μάλαγα αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης η αποστολή της Ντιναμό Κιέβου. Οι Ουκρανοί μετά από ένα μικρό διάλειμμα και μερικές ημέρες άδεια, επιστρέφουν στους κανονικούς ρυθμούς. Με πτήση τσάρτερ αναχώρησαν από την Ουκρανία με προορισμό την πόλη της Ανδαλουσίας όπου θα παραμείνουν ως τις 13 Φεβρουαρίου, ημέρα που θα «πετάξουν» για την Ελλάδα. Πλέον τώρα αρχίζει το δεύτερο στάδιο της χειμερινής της προετοιμασίας.

Ο Αλεξάνταρ Χάτσκεβιτς έχει πάρει στην αποστολή 25 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός τους τραυματίες Πίβαριτς κα Μπεσέντιν. Με αυτούς θα δουλέψει για τις επόμενες δύο εβδομάδες στη Μαρμπέγια, ενόψει των αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η αποστολή αποτελείται από τους Μπούσχαν, Μπόικο και Μακάνκοφ (τερματοφύλακες), Μικολένκο, Σίντκλεϊ, Μπούρντα, Σαμπάνοφ, Κάνταρ, Κεντζιούρα (αμυντικοί), Σίντορτσουκ, Τσε-Τσε, Βέρμπις, Σεπέλιεφ, Σαπαρένκο, Τσιγκάνκοφ, Αντριέφσκι, Χάρμας, Μπουένο, Καρβτσένκο, Μπουγιάλσκι, Σμίρνι, Αλιμπέκοφ (μέσοι), Σολ, Ρούσιν, Σούπρια (επιθετικοί).

Διαβάστε επίσης

«Θα έρθω για τον Ολυμπιακό...»

«Θα έρθω για τον Ολυμπιακό...»

Το πλάνο του Αλεξάνταρ Χάτσκεβιτς είναι να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να δει από κοντά κάποιο ματς των «ερυθρολεύκων».