Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φιλική νίκη για την Ντιναμό Κιέβου (vid)

Φιλική νίκη για την Ντιναμό Κιέβου (vid)
Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019 - 01:17

Με νίκη συνέχισε την χειμερινή της προετοιμασία η Ντιναμό Κιέβου. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού για τους «32» του Europa League επικράτησε με 3-0 της ΤΣΣΚΑ Σόφιας σε φιλικό ματς που έγινε στην Ισπανία.

Η ομάδα του Αλεξάνταρ Χάτσκεβιτς πλέον μετά από τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις μετράει 2 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, με το ματς της κόντρα στους Βούλγαρους να είναι το καλύτερο που έχουν δώσει μέχρι στιγμής.

Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε στο 3’ ο Βίκτορ Τσιγκάνκοφ με δυνατό σουτ, ενώ στο 35’ ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς έκανε το 2-0.

Το τελικό σκορ του αγώνα διαμόρφωσε στο 89’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Αλεξάνταρ Αντριέφσκι, σημειώνοντας ακόμη ένα γκολ από στημένη μπάλα για τους Ουκρανούς.

Η σύνθεση της Ντιναμό Κιέβου:

Μπόικο, Κεντζιόρα, Μπούρντα, Κάνταρ, Μικολένκο, Σεπέλεφ, Μπουγιάλκσι, Τσε Τσε, Βέρμπιτς, Τσιγκάνκοφ, Σολ.

Έπαιξαν στο 2ο ημίχρονο οι: Μπουσάν, Κραβτσένκο, Σαμπάνοφ, Σίντορτσουκ, Αλιμπέκοφ, Αντριέφσκι, Γκαρμάς, Μπουένο, Σίντκλεϊ, Ροσίν.

Διαβάστε επίσης

«Η προσοχή μας στον Ολυμπιακό»

«Η προσοχή μας στον Ολυμπιακό»

Για την πρώτη «μάχη» με τον Θρύλο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (14/02) για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ μίλησε ο μέσος της Ντιναμό Κιέβου, Βίταλι Μπουγιάλσκι.

«Πληροφορίες για τον Ολυμπιακό…»

«Πληροφορίες για τον Ολυμπιακό…»

«Μετά τα δύο επερχόμενα φιλικά, θα προετοιμαστούμε για το ματς στην Αθήνα», τόνισε ο κόουτς της Ντιναμό Κιέβου, Αλεξάνταρ Χάτσκεβιτς σε δηλώσεις του.