Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρελή η υποστήριξη των οπαδών του Ολυμπιακού»

«Τρελή η υποστήριξη των οπαδών του Ολυμπιακού»
Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019 - 08:19

Για την «καυτή» ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου, για την πρώτη «μάχη» στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, μίλησε Χορέν Χοβνανισιάν. Ο 64χρονος, πλέον, Αρμένιος, πατέρας του Ζόρα Χοβνανισιάν, που πέρασε ένα… φεγγάρι από τον Θρύλο, δήλωσε αρχικά:

«Στις αναμετρήσεις της Ντιναμό με τον Ολυμπιακό δεν σας κρύβω ότι θα υποστηρίξω την Ντιναμό. Πάντα υποστήριζα τις ουκρανικές ομάδες στην Ευρώπη. Το πιο σημαντικό πράγμα για την Ντιναμό είναι να αντέξει στην πρώτη αναμέτρηση, ως φιλοξενούμενη. Ο αγώνας της 14ης Φεβρουαρίου, δεν θα είναι εύκολος! Ο Ολυμπιακός είναι μια παραδοσιακά ισχυρή ομάδα στην έδρα της και έχει μια... τρελή και παθιασμένη υποστήριξη από τους οπαδούς της!

Μάλιστα, ο Χοβνανισιάν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να προπονούσε τον Ολυμπιακό, όπως ο Όλεγκ Προτάσοφ και απάντησε: «Είναι απίθανο! Πρώτον, ποτέ δεν ήμουν ικανός να μάθω καλά τα ελληνικά, τόσο πολύ ώστε να δουλεύω σαν προπονητής! Δεύτερον, για να δουλέψω στον πιο δημοφιλή σύλλογο της χώρας, έπρεπε τουλάχιστον να έχω μισή ντουζίνα χρόνια εμπειρία, για να κοουτσάρω στον Ολυμπιακό».

Διαβάστε επίσης