Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισόπαλη χωρίς γκολ η Ντιναμό

Ισόπαλη χωρίς γκολ η Ντιναμό
Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019 - 18:48

Ένα ακόμα ανεπιτυχές αποτέλεσμα για την Ντιναμό Κιέβου λίγες ημέρες πριν το πρώτο ματς για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι Ουκρανοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 κόντρα στη Σουηδική Μάλμε, σε ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας στην Μαρμπέγια.

Σε αντίθεση με το προηγούμενο φιλικό κόντρα στη Νιου Ίνγκλαντ όπου αγωνίστηκαν οι ρεζέρβες, ο Ολεξάντρα Χάτσκεβιτς επέλεξε βασικούς για το ματς με τη Μάλμε. Οι Ουκρανοί δεν ήταν καθόλου καλοί στο ματς, ειδικά στην επίθεση, έχοντας λιγοστές φάσεις μπροστά την αντίπαλη εστία.

Η Ντιναμό έχει να δώσει δύο ακόμα φιλικά προετοιμασίας πριν το ματς με τον Ολυμπιακό κόντρα σε Βαλερέγκα και Μιοντάλεν το Σάββατο (09/02).

Ντιναμό Κιέβου: Μπόικο, Μικολένκο, Μπούρντα (86' Σίντορτσουκ), Κεντριόζα, Μπιουάλσκι (80' Αντριέφσκι), Αλιμπέκοφ (46' Σαμπάνοφ) , Τσιχάνκοφ, Τσε Τσε (46' Σεπέλεφ), Βέρμπιτς, Σαπαρένκο (72' Ρούσιν), Σολ

Μάλμε: Βίλντχελμ (87’ Λάρσον), Νίελσεν (46’ Μπρόρσον), Μπένγκστον (73’ Άντερσον), Σαφάρι, Ριέκς, Κρίστιανσεν, Μπαχιρού, Τράουσταφσον, Ρόσενμπεργκ, Άντονσον (69’ Στράντμπεργκ)

Διαβάστε επίσης

Τελευταίο τεστ ενόψει Ολυμπιακού

Τελευταίο τεστ ενόψει Ολυμπιακού

Τη Βαλερέγκα αντιμετωπίζει σήμερα (09/02) η Ντιναμό Κιέβου, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της στην Ισπανία ενόψει των ματς με τον Θρύλο, για το Γιουρόπα Λιγκ.

Νίκησε πριν τον Θρύλο (vids)

Νίκησε πριν τον Θρύλο (vids)

Η Ντιναμό Κιέβου επικράτησε 2-1 της Βαλερένγκα, στο τελευταίο της φιλικό πριν το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» (14/2).

Δυνατό τεστ με την Μάλμε

Δυνατό τεστ με την Μάλμε

Ένα ακόμα φιλικό δίνει το μεσημέρι (15:00) η Ντιναμό Κιέβου κατά τη διάρκεια της χειμερινής της προετοιμασίας.