Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκησε πριν τον Θρύλο (vids)

Νίκησε πριν τον Θρύλο (vids)
Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019 - 16:18

Με νίκη ολοκλήρωσε η Ντιναμό Κιέβου τη σειρά των φιλικών που έδωσε επί ισπανικού εδάφους, στο πλαίσιο της χειμερινής της προετοιμασίας. Η Ντιναμό επικράτησε 2-1 της νορβηγικής Βαλερένγκα στο τελευταίο ματς πριν τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό, για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Σε ένα ματς που ο Χάτσκεβιτς έκανε αρκετές δοκιμές, καθώς είχε προηγηθεί φιλικό και την Παρασκευή το απόγευμα με την Μάλμε, που είχε λήξει ισόπαλο 0-0.

Η ουκρανική ομάδα ξεκίνησε το φιλικό του Σαββάτου με σύστημα 4-2-3-1 το ματς, ενώ την ίδια διάταξη είχε και η Βαλερένγκα...

Η αντίπαλος του Θρύλου στην Ευρώπη προηγήθηκε στο 6ο λεπτό με το γκολ του Ρούσιν, με διπλή προσπάθεια, με τον επιθετικό της Ντιναμό να εκμεταλλεύεται τα αμυντικά κενά στην άμυνα της Βαλερένγκα.

Συνέχισε να έχει τον πλήρη έλεγχο στο ματς και πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 39ο λεπτό, μετά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κραβτσένκο και την κακή αντίδραση του τερματοφύλακα της Βαλερένγκα. Με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βαλερένγκα πίεσε, έγιναν πολλές αλλαγές και τελικά κατάφερε να σκοράρει με τον Γκρέντεμ στο 69ο λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά αυτό το 2-1 δεν άλλαξε ως το φινάλε, καθώς στο τέλος ο Μπονιφάς δεν κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2.

Ντιναμό Κιέβου: Μπούχαν, Κραβτσένκο, Αλιμπέκοφ, Σαμπάνοφ, Σίντκλεϊ, Σεπέλεφ (46' Τσε-Τσε), Σίντορτσουκ, Αντριγιέφσκι, Χάμας, Σμίρνι, Ρούσιν.

Βαλερένγκα: Κβαρασέι (75' Κλάεσον), Χουάρεζ (45' Νακίμ), Τολάς, Νάσμπεργκ, Αντεκούγκμπε (75' Μπόργκρεβνικ), Αμπού (75' Ισράελσον), Λέκβεν (75' Χορν Μίρε), Εγιούκε (82' Μπονιφάς), Ντένουμ (69' Γκρέντεμ), Βίλιαλμσον.

Διαβάστε επίσης

Με το μυαλό στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Με το μυαλό στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Η Ντιναμό Κιέβου ολοκλήρωσε τη σειρά των φιλικών που έδωσε στη χειμερινή της προετοιμασία κι έχει στρέψει την προσοχή της στον Ολυμπιακό.

Τελευταίο τεστ ενόψει Ολυμπιακού

Τελευταίο τεστ ενόψει Ολυμπιακού

Τη Βαλερέγκα αντιμετωπίζει σήμερα (09/02) η Ντιναμό Κιέβου, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της στην Ισπανία ενόψει των ματς με τον Θρύλο, για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ισόπαλη χωρίς γκολ η Ντιναμό

Ισόπαλη χωρίς γκολ η Ντιναμό

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 σε φιλικό προετοιμασίας κόντρα στη Μάλμε.