Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάρτι της Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη! (vid)

Πάρτι της Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη! (vid)
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 - 00:12

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό, ώστε η Μπαρτσελόνα να «αλώσει» το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Η ομάδα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, επικράτησε άνετα με 3-0 της Ρεάλ Μαδρίτης και έτσι πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας!

Παρά το γεγονός ότι οι Μαδριλένοι είχαν τις ευκαιρίες, οι Καταλανοί είχαν την ουσία και έτσι θα διεκδικήσουν έναν ακόμα τίτλο στη διοργάνωση για έκτη διαδοχική σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα πέτυχε και τα τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 50’ ο Σουάρες άνοιξε το σκορ με πολύ όμορφη εκτέλεση μέσα από την περιοχή, ενώ στο 69’ ο Βαράν έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα, στο 73’, ο Ουρουγουανός επιθετικός των Καταλανών ολοκλήρωσε το θρίαμβο της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Ρεγκιλόν, Κασεμίρο (75’ Βαλβέρδε), Κρόος, Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ (68’ Μπέιλ), Βινίσιους (81’ Ασένσιο), Μπενζεμά

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λανγκλέ, Άλμπα, Μπουσκέτς (86’ Άρθουρ), Ράκιτιτς, Σέρζι Ρομπέρτο, Ντεμπελέ (75’ Κουτίνιο), Μέσι, Σουάρες (78’ Βιδάλ)

Διαβάστε επίσης

Το νέο City Ground έρχεται... (vid)

Το νέο City Ground έρχεται... (vid)

Η ιστορική έδρα της Νότιγχαμ θα ανακατασκευαστεί, για να γίνει ένα νέο σύγχρονο γήπεδο, παγκοσμίων προδιαγραφών. Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη...