Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο’ Νιλ: «Ο κ. Μαρινάκης θα μείνει πολλά χρόνια στη Νότιγχαμ» (vid)

Ο’ Νιλ: «Ο κ. Μαρινάκης θα μείνει πολλά χρόνια στη Νότιγχαμ» (vid)
Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019 - 12:34

Ένα νέο υπερσύγχρονο γήπεδο σχεδιάζει να φτιάξουν στην Νότιγχαμ. Το «The New City Ground» θα είναι ένα γήπεδο κόσμημα για την περιοχή και τον ιστορικό αγγλικό σύλλογο, ενώ μπαίνει σε μια νέα εποχή όπου στοχεύει να επιστρέψει στην Premier League. Μια δέσμευση του Βαγγέλη Μαρινάκη αυτό το μεγαλόπνοο σχέδιο, που θα δώσει άλλη οντότητα στον σπουδαίο αγγλικό σύλλογο.

Το θέμα αυτό αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάρτιν Ο’ Νιλ, ο τεχνικός της Φόρεστ, για το ματς με την Στόουκ. Λογικό ήταν να ερωτηθεί ο προπονητής της Νότιγχαμ, που υπήρξε και ποδοσφαιριστής του συλλόγου στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές αυτής του 1980, όταν ο σύλλογος κατάκτησε δύο φορές το Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Με τον Βόρειο Ιρλανδό τεχνικό να τονίζει: ««Μιλήσαμε για την επιθυμία του συλλόγου να επιστρέψει στο μεγάλο πρωτάθλημα. Όπως έχω πει, τα σχέδια φαίνονται φανταστικά. Νομίζω πως με αυτό απέδειξε, ότι θα μείνει για πολλά χρόνια στο τιμόνι της ομάδας».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ακόμα: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επενδύει τα δικά του χρήματα για την ομάδα και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Για παράδειγμα και η Τότεναμ φτιάχνει νέο γήπεδο, αλλά εισπράττει τεράστια ποσά από τις διοργανώσεις που συμμετέχει».

Διαβάστε επίσης

Το νέο City Ground έρχεται... (vid)

Το νέο City Ground έρχεται... (vid)

Η ιστορική έδρα της Νότιγχαμ θα ανακατασκευαστεί, για να γίνει ένα νέο σύγχρονο γήπεδο, παγκοσμίων προδιαγραφών. Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη...