Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μάρκο Σίλβα έριξε από την κορυφή την Λίβερπουλ! (vid)

Ο Μάρκο Σίλβα έριξε από την κορυφή την Λίβερπουλ! (vid)
Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019 - 20:21

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ήρθε το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ ανάμεσα στην Έβερτον και την Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην αντίστοιχη του Γιούργκεν Κλοπ, ρίχνοντας έτσι από την κορυφή τη μισητή Λίβερπουλ.

Πλέον, μετά από το ισόπαλο 0-0, η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, εκμεταλλευόμενη το «δώρο» από το σύνολο του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού.

Στα του αγώνα, η Έβερτον αμύνθηκε εξαιρετικά στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ενώ ο Πίκφορντ ήταν εκεί όταν χρειάστηκε, κρατώντας στο μηδέν έτσι την παρέα του Μοχάνεμτ Σαλάχ.

Εβερτον (Μάρκο Σίλβα): Πίκφορντ, Κιν, Ζουμά, Κόουλμαν, Ντιν, Γουέγ, Σνάιντερλιν (76' Αντρέ Γκόμες), Σίγκουρντσον, Μπερνάρντ, Γουόλκοτ (60' Ριτσάρλισον), Κάλβερτ-Λιούιν (74' Τοσούν)

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Αλισον, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ (62' Μίλνερ), Μανέ (84' Λαλάνα), Οριζί (62' Φιρμίνο), Σαλάχ.

Διαβάστε επίσης

«Ψάχνω το ένας εναντίον ενός…»

«Ψάχνω το ένας εναντίον ενός…»

Για τα στοιχεία που μπορεί να δώσει στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Ματίας Ναουέλ σε ισπανική ιστοσελίδα.