Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σόκαρε την Ρεάλ Μαδρίτης ο Άγιαξ! (vids)

Σόκαρε την Ρεάλ Μαδρίτης ο Άγιαξ! (vids)
Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019 - 23:58

Καταιγιστικός ήταν ο Άγιαξ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» επικρατώντας με το εμφατικό 4-1 της Ρεάλ Μαδρίτης, υποχρεώνοντας τη «Βασίλισσα» σε μία από τις πιο βαριές ήττες τους στη διοργάνωση.

Ο «Αίαντας» παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο σόκαρε τους Μαδριλένους και μάλιστα μέσα στο «σπίτι» τους, αφήνοντας τους εκτός συνέχειας από το Champions League.

Η Ρεάλ μπορεί να είχε ξεκάθαρο προβάδισμα, έπειτα από τη νίκη της με 2-1 στην Ολλανδία, ωστόσο, στη ρεβάνς ο Άγιαξ ήταν συγκλονιστικός και προκρίθηκε δίκαια στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε στο 7’ ο Ζίγετς, με τον Νέρες στο 18’ να κάνει το 2-0 για τον Άγιαξ. Οι Ολλανδοί συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη, με τον Τάντιτς στο 62’ να «γράφει» το 3-0.

Η ομάδα του Σολάρι μείωσε σε 3-1 με τέρμα του Ασένσιο στο 70’, ωστόσο, με ένα καταπληκτικό χτύπημα φάουλ ο Σένε δύο λεπτά αργότερα σίγησε το «Μπερναμπέου» για το τελικό 4-1.

Εύκολα στους «8» και η Τότεναμ

Με δύο νίκες πήρε μία σπουδαία πρόκριση η Τότεναμ επί της Ντόρτμουντ για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά το 3-0 στην Αγγλία τα «σπιρούνια» επικράτησαν και στο γήπεδο των Βεστφαλών, αυτή τη φορά με 1-0 χάρη σε τέρμα του συνήθη ύποπτου στο 49’ Κέιν, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης

Σκόραραν Μπεν και Μάριν! (vids)

Σκόραραν Μπεν και Μάριν! (vids)

Οι δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού και νυν της ομάδας του Βελιγραδίου βρήκαν δίχτυα, οδηγώντας το σύλλογό τους στην εκτός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στην Μλάντοστ.

«Ψάχνω το ένας εναντίον ενός…»

«Ψάχνω το ένας εναντίον ενός…»

Για τα στοιχεία που μπορεί να δώσει στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Ματίας Ναουέλ σε ισπανική ιστοσελίδα.