Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επική πρόκριση της Μάντσεστερ στο Παρίσι! (vid)

Επική πρόκριση της Μάντσεστερ στο Παρίσι! (vid)
Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019 - 23:58

Έπος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Τεράστια πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν κάτι απίστευτο στην Γαλλία. «Πάτησαν» με 3-1 την Παρί Σεν Ζερμέν και ανέτρεψαν θριαμβευτικά το 2-0 του πρώτου ματς στην Αγγλία! Μία από τις σπουδαιότερες ανατροπές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση!

Είναι χαρακτηριστικό, ότι μέχρι τώρα, καμία ομάδα σε νοκ-άουτ φάση του Champions League δεν είχε ανατρέψει ήττα με 0-2! Έγινε, δηλαδή, η πρώτη που το κατάφερε.

Τι κι αν πήγε στο Παρίσι με μηδαμινές ελπίδες, τόσο λόγω του αποτελέσματος του πρώτου ματς όσο και των πολλών και σημαντικών απουσιών της, η Μάντσεστερ πέτυχε το... θαύμα. Για την ακρίβεια, πέτυχε τρία γκολ και εξασφάλισε πανηγυρικά το εισιτήριο για τους «οκτώ» του θεσμού, γράφοντας ιστορία. Με το «χρυσό» τέρμα να σκοράρει ο Ράσφορντ με πέναλτι στις καθυστερήσεις! Και συγκεκριμένα, στο 90’+4, δείχνοντας ότι στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται!

Η ομάδα του Σόλσκιερ έδειξε με το… καλημέρα της διαθέσεις της, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’, με τον Λουκάκου. Η Παρί, όμως, «απάντησε» άμεσα, καθώς στο 12’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μπερνάτ. Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, σκόραραν ξανά στο 30’ με τον Λουκάκου και έπειτα, με τον Ράσφορντ στην «εκπνοή», πέτυχαν κάτι απίστευτο. Κάτι που φάνταζε ακατόρθωτο!

Παρί Σεν Ζερμέν: Μπουφόν, Κέρερ (70’ Παρέδες), Τιάγκο Σίλβα, Κιμπεμπέ, Βεράτι, Μαρκίνιος, Ντάνι Άλβες, Μπερνάτ, Ντι Μαρία, Ντράξλερ (70’ Μενιέ), Μπαμπέ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μπαϊγί (36’ Νταλότ), Σμόλινγκ, Λιντέλεφ, Σο, ΜακΤόμινι, Φρεντ, Γιανγκ (87’ Γκρίνγουντ), Αντρέας Περέιρα (80’ Τσονγκ), Ράσφορντ, Λουκάκου.

Διαβάστε επίσης

Στους «8» του Champions League η Πόρτο! (vid)

Στους «8» του Champions League η Πόρτο! (vid)

Οι «δράκοι» πέτυχαν μία σπουδαία ανατροπή κόντρα στην Ρόμα και με νίκη με 3-1 στην παράταση (2-1 στην κανονική διάρκεια) πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σκόραραν Μπεν και Μάριν! (vids)

Σκόραραν Μπεν και Μάριν! (vids)

Οι δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού και νυν της ομάδας του Βελιγραδίου βρήκαν δίχτυα, οδηγώντας το σύλλογό τους στην εκτός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στην Μλάντοστ.