Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προβάδισμα για Λίβερπουλ και Τότεναμ! (vids)

Προβάδισμα για Λίβερπουλ και Τότεναμ! (vids)
Τρίτη, 9 Απριλίου 2019 - 23:54

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League έκαναν η Λίβερπουλ και η Τότεναμ. Και αυτό, διότι νίκησαν 2-0 και 1-0 τις Πόρτο και Μάντσεστερ Σίτι, αντίστοιχα, για τις πρώτες «μάχες» των προημιτελικών στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση!

Η Λίβερπουλ έδειξε με το… καλησπέρα τις διαθέσεις της και παίζοντας απολαυστικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, έφτασε εύκολα στην τελική επικράτηση.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Κλοπ «καθάρισε» τη νίκη στο πρώτο μισάωρο, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 5’ με τον Κεϊτά και διπλασίασε τα τέρματα της στο 26’ με τον Φιρμίνο. Με τους «κόκκινους» να κατεβάζουν… ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο.

Όσον αφορά στην Τότεναμ, έκανε το καλύτερο ευρωπαϊκό… ποδαρικό στο νέο «παλάτι» της!

Τα «σπιρούνια» τα έδωσαν όλα, έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Γκουαρντιόλα και τελικά, κατάφεραν και «βρήκαν» δίχτυα στο 78’ με τον Σον, παίρνοντας έτσι το προβάδισμα για τη συνέχεια. Να σημειωθεί, ότι η Σίτι είχε χαμένο πέναλτι στο 13’ με τον Αγκουέρο!

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Λόβρεν, Μίλνερ, Φαμπίνιο, Κεϊτά, Χέντερσον, Μανέ (73’ Οριγκί), Σαλάχ, Φιρμίνο (82’ Στάριτζ).

Πόρτο: Κασίγιας, Περέιρα (77’ Φερνάντο), Μιλιτάο, Τέλες, Κορόνα, Ντανίλο, Τόρες (73’ Μπρούνο Κόστα), Οτάβιο, Φελίπε, Μαρεγκά, Σοάρες (62’ Μπραχίμι).

Τότεναμ: Γιορίς, Τρίπιε, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ρόουζ, Γουινκς (81’ Γουανιάμα), Σισοκό, Άλι (87’ Γιορέντε), Έρικσεν, Σον, Κέιν (58’ Λούκας).

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Οταμέντι, Λαπόρτ, Ντελφ, Σίλβα (88’ Ντε Μπρόινε), Φερναντίνιο, Γκιντογάν, Μαχρέζ (88’ Σανέ), Στέρλινγκ, Αγκουέρο (71’ Γκάμπριελ Ζεσούς).

Διαβάστε επίσης