Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρήκε την επόμενη του ομάδα ο Ιντέγε

Βρήκε την επόμενη του ομάδα ο Ιντέγε
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 - 13:42

Στο πρωτάθλημα της Τουρκίας θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν, όπως όλα δείχνουν, ο Μπράουν Ιντέγε. Ο Νιγηριανός επιθετικός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Τραμπζονσπόρ, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα. Ο 30χρονος φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Τραπεζούντας για την επόμενη σεζόν.

Με τους Τούρκους να στέκονται στην εξαιρετική του παρουσία με τον Ολυμπιακό και την μεταγραφή του στην κινεζική Τιανζίν, το 2017, που έχει δαπανήσει 12 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του.

Επέστρεψε στη συνέχεια στην Ευρώπη για τη Μάλαγα, αλλά δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και πλέον κοιτάζει μπροστά, με την τουρκική ομάδα να αποτελεί μια νέα ευκαιρία για να κάνει μια επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης

Μυθική πρόκριση της Τότεναμ στο Μάντσεστερ, εύκολα η Λίβερπουλ! (vids)

Μυθική πρόκριση της Τότεναμ στο Μάντσεστερ, εύκολα η Λίβερπουλ! (vids)

Τα «σπιρούνια» σε ένα συγκλονιστικό ματς πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League παρά την ήττα τους με 4-3 από την Σίτι, έπειτα από τη νίκη τους με 1-0 στο γήπεδό τους. Ακυρώθηκε γκολ μέσω VAR στην εκπνοή για τους «πολίτες». «Πάρτι» της Λίβερπουλ και στο Πόρτο, πανηγυρίζοντας με τεσσάρα την πρόκριση (4-1).

Μεγάλη διάκριση για Σιόβα

Μεγάλη διάκριση για Σιόβα

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού και νυν της Λεγανές συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους καλύτερους αμυντικούς πανευρωπαϊκά.