Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μάρκο Σίλβα διέλυσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Μάρκο Σίλβα διέλυσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 - 17:27

Καταιγιστική ήταν η Έβερτον κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία διέλυσε, παίρνοντας μία εμφατική νίκη με 4-0 για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Η ομάδα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα δεν άφησε κανένα περιθώριο στους «κόκκινους διαβόλους», δείχνοντας από την αρχή της αναμέτρησης τις διαθέσεις της.

Το σκορ του αγώνα άνοιξε στο 13’ ο Ριτσάρλισον για το 1-0 της Έβερτον, ενώ στο 28’ ο Σίγκουρντσον έκανε το 2-0, το οποίο ήταν το τελικό σκορ του πρώτου μέρους.

Τα «ζαχαρωτά» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη, κάνοντας το 3-0 με τον Ντινιέ στο 56’, ενώ ο Γουόλκοτ στο 64’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Μετά από αυτή τη νίκη της η Έβερτον έφτασε τους 49 βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα και πλέον βρίσκεται έστω και προσωρινά στην 7η θέση. Η Μάντσεστερ έμεινε στους 64 βαθμούς και την 6η θέση στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί, ότι η Μάντσεστερ την προηγούμενη εβδομάδα είχε δεχτεί νέα κατραπακιά, από έναν άλλο πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος απέκλεισε τους «κόκκινους διαβόλους» από τη συνέχεια του Champions League.

Έβερτον (Μάρκο Σίλβα): Πίκφορντ, Κόλμαν, Κιν, Ζούμα, Ντινιέ (85' Τζαγκιέλκα), Σνάιντερλιν, Γκουγέ (76' ΜακΚάρθι), Ριτσάρλισον (51' Γουόλκοτ), Σίγκουρντσον, Μπερνάρντ, Καλβέρτ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Γκούναν Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Τζόουνς (46' Γιανγκ), Νταλότ, Πογκμπά, Μάτιτς, Φρεντ (46' Μακτομινέι), Ράσφορντ (77' Άντρες Περέιρα), Μαρτιάλ, Λουκάκου

Διαβάστε επίσης

Μυθική πρόκριση της Τότεναμ στο Μάντσεστερ, εύκολα η Λίβερπουλ! (vids)

Μυθική πρόκριση της Τότεναμ στο Μάντσεστερ, εύκολα η Λίβερπουλ! (vids)

Τα «σπιρούνια» σε ένα συγκλονιστικό ματς πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League παρά την ήττα τους με 4-3 από την Σίτι, έπειτα από τη νίκη τους με 1-0 στο γήπεδό τους. Ακυρώθηκε γκολ μέσω VAR στην εκπνοή για τους «πολίτες». «Πάρτι» της Λίβερπουλ και στο Πόρτο, πανηγυρίζοντας με τεσσάρα την πρόκριση (4-1).