Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο Ερνέστο έκανε... πάρτι με τον Κλοπ! (video)

Όταν ο Ερνέστο έκανε... πάρτι με τον Κλοπ! (video)
Τετάρτη, 1 Μαΐου 2019 - 09:57

Ο δεύτερος ημιτελικός του φετινού UEFA Champions League είναι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Λίβερπουλ. Στους πάγκους είναι ο Βαλβέρδε και ο Κλοπ. Τα έχουν «ξαναπεί» στο παρελθόν, με άλλες ομάδες. Ο μεν Ισπανός ήταν τότε στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο δε Γερμανός σε εκείνον της Ντόρτμουντ.

Την προηγούμενη φορά, όμως, που αναμετρήθηκαν με γηπεδούχο την ομάδα του «Τσινγκούρι», η νίκη για εκείνον ήταν μεγάλη. Στη φάση των ομίλων, τον Οκτώβριο (19/10) του 2011. Στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Με τον Ερνέστο να βλέπει τον Θρύλο να κάνει... πάρτι με τους Γερμανούς, νικώντας με 3-1. Με τα γκολ από τους Χολέμπας (8'), Τζιμπούρ (40') και Μοντέστο (78'), ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά (26') ο Λεβαντόφσκι.

Σούπερ μπάλα από τον Ολυμπιακό του Ερνέστο Βαλβέρδε εκείνη τη βραδιά και μεγάλο «γλέντι» με αντίπαλο την Ντόρτμουντ. Μετά από σχεδόν 8 χρόνια, οι δύο προπονητές ξανά αντίπαλοι απόψε στην έδρα της ομάδας που προπονεί ο Βαλβέρδε...

Διαβάστε επίσης

Ο Άγιαξ άλωσε το Λονδίνο

Ο Άγιαξ άλωσε το Λονδίνο

Μεγάλο διπλό για τους Ολλανδούς που επικράτησαν με 1-0 της Τότεναμ και πήραν προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Champions League.