Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποθέωση Βαλβέρδε από Βενγκέρ

Αποθέωση Βαλβέρδε από Βενγκέρ
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019 - 14:18

Με το ενάμιση πόδι στον τελικό του Champions League βρίσκεται η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» πήραν μεγάλη νίκη με 3-0 κόντρα στη Λίβερπουλ, στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Ο Αρσέν Βενγκέρ σε δηλώσεις του ανέλυσε το ματς και αποθέωσε τις κινήσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Ο Αλσατός τεχνικός αναφέρθηκε στον τρόπου που χειρίστηκε το ματς, ενώ φυσικά μίλησε και για τον Λιονέλ Μέσι.

«Ο ένας παράγοντας που οδήγησε την Μπαρτσελόνα στην μεγάλη νίκη είναι ο προπονητής της, ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο άλλος είναι φυσικά ο Μέσι. Ο Βαλβέρδε χειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι και όταν στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ ανέβασε την πίεση της, έκανε την σωστή κίνηση. Όταν η Μπάρτσα φάνηκε να υποφέρει, ο Βαλβέρδε πέρασε στο παιχνίδι τον Σεμέδο κι αυτή η αλλαγή ήταν καθοριστική.

Γύρισε τον Σέρχι Ρομπέρτο στο κέντρο και η ομάδα του απέκτησε και πάλι σταθερότητα. Αυτή η αλλαγή έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα και μετά ανέλαβε δράση ο κύριος Μέσι. Είπε «αφήστε με να τελειώσω το ματς» κι αυτό ακριβώς έγινε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βενγκέρ.

Διαβάστε επίσης

«Μεσίας» από άλλο πλανήτη! (vid)

«Μεσίας» από άλλο πλανήτη! (vid)

Με τον Λιονέλ Μέσι να κάνει… όργια η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι με το ενάμιση πόδι στον τελικό του Champions League μετά το 3-0 κόντρα στη Λίβερπουλ.