Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχάρη την Βαλένθια ο Τσόρι (pic)

Συνεχάρη την Βαλένθια ο Τσόρι (pic)
Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 - 20:31

Τον τίτλο του Copa del Rey κατέκτησε το Σάββατο (25/5) το βράδυ η Βαλένθια, η οποία νίκησε (2-1) την Μπαρτσελόνα στον τελικό. Με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ να δίνει «συγχαρητήρια» στις «νυχτερίδες», μέσω των social media.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε για μία διετία στην Βαλένθια, ανάρτησε την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε:

«Πολλά συγχαρητήρια Βαλένθια, περισσότερο το άξιζε για τους οπαδούς της, για τους παίκτες της, για την ιστορία της».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Muchas felicidades @valenciacf más que merecido, por su afición, por sus jugadores, por su historia!. #Campeón #copadelrey #Valencia #CHD10 #choridominguez

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alejandro Chori Dominguez (@choridominguezofi) στις

Διαβάστε επίσης

«Ο Ντίας έκανε καλά ματς, έχει ποιότητα»

«Ο Ντίας έκανε καλά ματς, έχει ποιότητα»

Ο Αϊτόρ Καράνκα εξήγησε πώς ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνεργασία στην Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Πορτογάλο εξτρέμ, που αγωνίστηκε στο β’ μισό της περασμένης σεζόν στον Ολυμπιακό.

Και η Νάπολι για Μανωλά

Και η Νάπολι για Μανωλά

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό οι «παρτενοπέι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού.

Ξανά συμπαίκτες Ρομπέρτο και Σιόβας

Ξανά συμπαίκτες Ρομπέρτο και Σιόβας

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει δεχτεί πρόταση από την Λεγκανές και έτσι είναι πολύ πιθανό να… σμίξει ξανά με τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό.