Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «αντίο» του Σολδάδο στη Φενέρ που έχει «συνδεθεί» με τον Ολυμπιακό (pic)

Το «αντίο» του Σολδάδο στη Φενέρ που έχει «συνδεθεί» με τον Ολυμπιακό (pic)
Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019 - 19:09

Παρελθόν και επίσημα από τη Φενέρμπαχτσε αποτελεί ο Ρομπέρτο Σολδάδο. Ο Ισπανός επιθετικός με μήνυμά του στα social media αποχαιρέτησε την τουρκική ομάδα και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Σολδάδο έχει «συνδεθεί» αρκετές φορές με τον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο συνέβη και τις προηγούμενες ημέρες, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί ενδιαφέρον από την «ερυθρόλευκη» πλευρά.

Το μήνυμα του Σολδάδο:

«Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να ανήκω στην οικογένεια της Φενέρμπαχτσε και να αποτελώ μέλος σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Τουρκίας. Αποχωρώ από τον σύλλογο με μεγάλη περηφάνια. Φεύγω, αλλά δεν αποχαιρετώ. Σίγουρα θα επιστρέψω για να φορέσω τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε υποστηρίζοντας τους παίκτες από την εξέδρα.

Έζησα μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ, αλλά υπάρχουν και κάποιες στιγμές λύπης. Χιλιάδες χιλιόμετρα από το σπίτι μου ένιωθα σαν να είμαι στην Ισπανία.

Πηγαίνω στην οικογένεια μου με δάκρυα. Είχα την ευκαιρία να ζήσω σε μια πόλη όπως η Κωνσταντινούπολη που είναι από τις πιο όμορφες του κόσμου. Όπου και αν πήγα μου συμπεριφερθήκατε σαν να είμαι βασιλιάς. Σε αυτά τα δύο χρόνια συνάντησα υπέροχους ανθρώπους που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Είμαι βέβαιος πως το μέλλον της Φενέρμπαχτσε θα είναι λαμπρό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roberto Soldado (@r9soldado) στις

Διαβάστε επίσης

Συνεχάρη τους «κόκκινους» ο Καρεμπέ! (pics)

Συνεχάρη τους «κόκκινους» ο Καρεμπέ! (pics)

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού βρέθηκε στο «Μετροπολιτάνο» στον τελικό του Champions League και έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Λίβερπουλ για την κατάκτηση του τροπαίου.