Ντουντούκα
Σκεφτείτε μία ελληνική ομάδα από Ξ…! Ξάνθη; Χαχα, τι λέμε…
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μέσι: «Αδικημένοι, με το κεφάλι ψηλά»

Μέσι: «Αδικημένοι, με το κεφάλι ψηλά»
Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019 - 09:41

Λίγο η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στον μικρό τελικό, απέναντι στη Χιλή (λόγω μιας… κοκορομαχίας με τον Μεδέλ), λίγο το… παράπονο που έχει μείνει, από τον αποκλεισμό από τη Βραζιλία, με τον τρόπο με τον οποίο αυτός ήρθε, έχουν επηρεάσει για τα καλά τον Λιονέλ Μέσι. Ο ηγέτης της εθνικής Αργεντινής, μετά τη νίκη της ομάδας του στον μικρό τελικό του Κόπα Αμέρικα, επί της Χιλής, με 2-1, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, μέσω των social Media.

«Αποχωρούμε από τη διοργάνωση με έναν θρίαμβο, με το κεφάλι μας ψηλά, αλλά και με το αίσθημα της αδικίας. Πιστεύουμε ότι αξίζαμε να βρισκόμαστε εμείς στον μεγάλο τελικό γιατί παίξαμε καλύτερα και ήμασταν καλύτεροι από τη Βραζιλία στα ημιτελικά. Πρέπει να κοιτάξουμε πλέον μπροστά με αισιοδοξία γιατί υπάρχει σωστή βάση για το μέλλον και πρέπει ο κόσμος να δώσει χρόνο σε αυτή την εθνική ομάδα...», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του καλύτερου του κόσμου.

Διαβάστε επίσης

Κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα η Βραζιλία!

Κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα η Βραζιλία!

Οι «σελεσάο» επέστρεψαν στον «θρόνο» τους, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα στο «σπίτι» τους, έπειτα από την επικράτησή τους με 3-1 στον τελικό επί του Περού.