Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη με ανατροπή για την Πλζεν...

Νίκη με ανατροπή για την Πλζεν...
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 - 22:29

«Σκούρα» τα βρήκε η Βικτόρια Πλζεν στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Τσεχίας. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Σίγκμα Όλομουτς, ωστόσο, πήρε τη νίκη με 3-1. Σε ένα παιχνίδι όπου έγινε υπό το βλέμμα του Πέδρο Μαρτίνς, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να βρίσκεται στο γήπεδο και να τσεκάρει από κοντά την αντίπαλο των Πειραιωτών.

Η ομάδα του Πάβελ Βρμπα ξεκίνησε με αυτό τον τρόπο με το… δεξί τις υποχρεώσεις της για τη νέα σεζόν λίγες ημέρες πριν από την πρώτη «μάχη» με τους Πειραιώτες στην Τσεχία στις 23 Ιουλίου.

Η Πλζεν στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με την Όλομουτς είχε τον πλήρη έλεγχο, δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες, ωστόσο, δεν μπόρεσε να σκοράρει. Μάλιστα, στο 33’ οι φιλοξενούμενοι κόντρα στην ροή του ματς κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Πλζεκ.

Από εκείνο το σημείο η σαφώς ανώτερη Πλζεν ανέβασε ακόμη περισσότερο ρυθμούς και κατάφερε στο 40’ να φέρει ξανά το ματς στα ίσια με τον Καγιάμπα για το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ στο τέλος του πρώτου μέρους του αγώνα.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί σε αντίθεση με το πρώτο μέρος. Πάντως, μετά το 70’ όπου η Όλομουτς έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Γιούνις βγήκε πιο ψηλά και κατάφερε στο 74’ να ολοκληρώσει την ανατροπή με τον Κόπιτς, ο οποίος με πολύ ωραία προσωπική ενέργεια έκανε το 2-1. Στο 90+4 ο Κόβαριτς, μάλιστα, με ωραία λόμπα διαμόρφωσε το τελικό σκορ του αγώνα, 3-1.

Η Πλζεν δεν «έθελξε» με την εμφάνισή της, ωστόσο, έδειξε ότι πρόκειται για μία ομάδα με ποιότητα, η οποία απαιτεί μέγιστη προσοχή από τους Πειραιώτες.

Βικτόρια Πλζεν: Χρούσκα, Ρέζνικ, Χέτζα (34' Πέρνιτσα), Μπράμπετς, Λιμπέρσκι, Κροσόβσκι, Κάλβακ, Τσέρμαχ, Καγιάμπα, Κόπιτς (88' Κόβαριτς), Κρμέντσικ (78' Τσόρι)

Σίγκμα Όλομουτς: Ρέιτσλ, Σλάντκι, Μπένες, Στέρμπα, Βέπρεκ (90' Ζρέζμλι), Χούσκα, Γκρέσακ, Πλζεκ, Φάλτα, Γιούνις

Θυμηθείτε την live ενημέρωση της αναμέτρησης πατώντας ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης

Πρόβλημα με Χέιντα για την Πλζεν…

Πρόβλημα με Χέιντα για την Πλζεν…

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League είδε τον βασικό της στόπερ να αποχωρεί τραυματίας στο ματς με την Σίγκμα Όλομουτς.

Βικτόρια Πλζεν- Σίγκμα Όλομουτς Live ενημέρωση 3-1 (Τελικό) (vid)

Βικτόρια Πλζεν- Σίγκμα Όλομουτς Live ενημέρωση 3-1 (Τελικό) (vid)

Πρεμιέρα στη νέα σεζόν για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, η οποία δίνει στις 20:30 το πρώτο της ματς στο πρωτάθλημα της Τσεχίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Live ενημέρωση από το gavros.gr, αλλά και live streaming της αναμέτρησης.