Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τριάρα για την Νότιγχαμ στον Ατρόμητο...

Τριάρα για την Νότιγχαμ στον Ατρόμητο...
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 - 23:18

Άνετη επικράτηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-0 επί του Ατρομήτου σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι.

Η αγγλική ομάδα λίγες ημέρες πριν από το σπουδαίο φιλικό με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» έδειξε ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, δημιουργώντας ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ κόντρα στον Ατρόμητο.

Το σκορ για την ομάδα του Φόρεστ άνοιξε στο 15’ ο Αμόμπι με πλασέ, ενώ ο Ντόουσον στο 64’ έκανε το 2-0 για το σύνολο του Σαμπρί Λαμουσί. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με φανταστικό σουτ ο Λόλεϊ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Πλέον, η Νότιγχαμ προετοιμάζεται για το μεγάλο ματς με τον Θρύλο, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 16 Ιουλίου στις 21:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ατρόμητος (Αναστασίου):Μέγιερι, Κιβρακίδης (78’ Νάτσος), Ρισβάνης, Γούτας (75’ Κάχιλα), Κατράνης (82’ Αθανασίου), Χαρίσης (82’ Γαρουφαλιάς), Μάντσον, Κορτ (69’ Ουγκράι), Ενσικουλού (69’ Ρόσα), Ούμπιδες (59’ Μανούσος), Βέλλιος (82’ Γιακουμάκης)

Νότιγχαμ Φόρεστ (Λαμουσί): Μούριτς, Νταρίκβα, Ριμπέιρο, Μιλόσεβιτς, Φιγκεϊρέδο, Γουάτσον, Τζόνσον, Έντσερ (69’ Όσμπορν), Άπια, Αμεόμπι (69’ Άντομαχ), Γουόκερ

Διαβάστε επίσης

Πρόβλημα με Χέιντα για την Πλζεν…

Πρόβλημα με Χέιντα για την Πλζεν…

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League είδε τον βασικό της στόπερ να αποχωρεί τραυματίας στο ματς με την Σίγκμα Όλομουτς.

Νίκη με ανατροπή για την Πλζεν...

Νίκη με ανατροπή για την Πλζεν...

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League επικράτησε δύσκολα με 3-1 της Σίγκμα Όλομουτς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Τσεχίας υπό το βλέμμα του Πέδρο Μαρτίνς.

Βικτόρια Πλζεν- Σίγκμα Όλομουτς Live ενημέρωση 3-1 (Τελικό) (vid)

Βικτόρια Πλζεν- Σίγκμα Όλομουτς Live ενημέρωση 3-1 (Τελικό) (vid)

Πρεμιέρα στη νέα σεζόν για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, η οποία δίνει στις 20:30 το πρώτο της ματς στο πρωτάθλημα της Τσεχίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Live ενημέρωση από το gavros.gr, αλλά και live streaming της αναμέτρησης.