Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ υπερήφανος που είμαι Έλληνας» (vid)

«Πολύ υπερήφανος που είμαι Έλληνας» (vid)
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019 - 22:22

Για τα παιδικά του χρόνια, την ποδοσφαιρική του έμπνευση, τον ελεύθερο του χρόνο και την μεταγραφή στην νέα του ομάδα, μίλησε στο επίσημο κανάλι της Νάπολι στο Youtube ο Κώστας Μανωλάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν ήρθε σε επαφή μαζί η Νάπολι, ενημέρωσα αμέσως τους πάντες, είμαι πολύ ανοιχτός και δεν έχω τίποτα να κρύψω. Την απόφαση, πάντως, την πήρα εγώ. Η πρώτη μου επαφή με τους οπαδούς της Νάπολι ήταν συγκινητική, όταν μπήκα για πρώτη φορά στο γήπεδο για να προπονηθώ φώναξαν το όνομα μου. Τους ευχαριστώ και θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω για αυτή την υποδοχή».

Για το πώς ξεκίνησε το ποδόσφαιρο: «Γεννήθηκα στην Αθήνα, αλλά είμαι από τη Νάξο. Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι Έλληνας. Εμπνεύστηκα από τον θείο μου, τον Στέλιο Μανωλά. Ήταν ο καλύτερος αμυντικός στα 20 χρόνια καριέρας του στην ΑΕΚ. Ήταν κοντά μου και με βοήθησε να ωριμάσω ποδοσφαιρικά».

Για το πώς περνάει τον ελεύθερο χρόνο του: «Περνάω τον ελεύθερο μου χρόνο στο σπίτι με τη σύζυγο και τα παιδιά μου. Δεν μου αρέσει και πολύ να βγαίνω έξω, αφού στο σπίτι έχω αυτά που χρειάζομαι. Η γυναίκα μου μαγειρεύει πολύ καλά και επίσης χρειάζομαι χρόνο για να ξεκουραστώ. Ένα χόμπι; Μου αρέσει να παίζω πινγκ-πονγκ».

Διαβάστε επίσης