Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρέπει να τα καταφέρνουμε και χωρίς τον Μέσι...»

«Πρέπει να τα καταφέρνουμε και χωρίς τον Μέσι...»
Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019 - 12:35

Με το... αριστερό ξεκίνησε στη La Liga η Μπαρτσελόνα, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκε (1-0) εκτός έδρας από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Με την απουσία του Λιονέλ Μέσι να παίζει κομβικό ρόλο...

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της «Μπάρτσα», Ερνέστο Βαλβέρδε, δήλωσε αρχικά:

«Δεν είναι θέμα προετοιμασίας, αλλά το πώς ετοιμάσαμε το ματς! Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, γιατί ήταν πολύ καλύτεροι οι άλλοι. Δεν είχαμε την κατοχή και δεν απειλήσαμε πολύ, αν και είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί στο αντίπαλο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε, αλλά ήταν δύσκολο να απειλήσουμε, γιατί έμεναν πολύ πίσω. Με τον Αντούριθ στο γήπεδο, κάθε μπαλιά είναι επικίνδυνη κι έβαλε γκολάρα. Είναι μια κίνηση που έχει δοκιμάσει κι έχει σκοράρει παρόμοια γκολ. Όταν τον είδα να σηκώνεται… Είναι μια κίνηση που κάνει και δε με εκπλήσσει το γκολ του».

Και πρόσθεσε για το ντεμπούτο του Γκριεζμάν: «Για τους αριστεροπόδαρους δεν είναι κακό να παίζουν αριστερά, σωστά; Αν παίζει κοντά στην περιοχή φέρνει σιγουριά, γιατί κινείται καλά κι έτσι μπορείς να κυριαρχήσεις. Πρέπει να μπει στο πνεύμα και να το ψάξει λίγο παραπάνω».

Για την απουσία του Μέσι, είπε: «Είμαστε συνηθισμένοι στο να γλιτώνει καταστάσεις, αλλά πρέπει να τα καταφέρουμε και χωρίς αυτόν. Υπήρχαν και παιχνίδια, όπου τα καταφέραμε χωρίς την παρουσία του».

Διαβάστε επίσης

Τριάρα η Νότιγχαμ (vid)

Τριάρα η Νότιγχαμ (vid)

Πρώτη νίκη για τους Reds στη σεζόν, με τριάρα, επί της Μπέρμιγχαμ, μέσα στο Σίτι Γκράουντ.

«Η ρωσική Σότσι για Νάτχο...»

«Η ρωσική Σότσι για Νάτχο...»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού θα μπορούσε να γυρίσει στην Ρωσία, όμως όπως φαίνεται, αρνήθηκε...

Σοκ για την Πλζεν, αποκλείστηκε στην παράταση!

Σοκ για την Πλζεν, αποκλείστηκε στην παράταση!

Οι Τσέχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο κόντρα στην Αντβέρπ, ωστόσο, οι Βέλγοι αν και αγωνίζονταν με 10 παίκτες, με γκολ του Μποκανί στο 114’ στην παράταση μείωσαν σε 2-1 και σε συνδυασμό με τη νίκη τους με 1-0 στο γήπεδό τους πήραν την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.