Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όλα πήγαν τέλεια»

«Όλα πήγαν τέλεια»
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 - 12:00

Ο Κώστας Μήτρογλου πέρασε στο 81ο λεπτό ως αλλαγή στο 3-0 της Αϊντχόφεν επί του Απόλλωνα Λεμεσού για τα πλέι οφ του Europa League. Στο ντεμπούτου του με την ολλανδική ομάδα είχε πολύ καλή εικόνα.

«Όλα πήγαν τέλεια. Είχα στο μυαλό μου ότι μπορεί να παίξω, αλλά ήταν μοιρασμένες οι πιθανότητες γιατί έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Όμως ο προπονητής είπε πως με χρειαζόταν και πως έπρεπε να είμαι έτοιμος. Χαίρομαι που άρχισα έτσι, είναι πολύ σπουδαίο για την ομάδα.

Έχουμε ένα νεανικό σύνολο, αλλά παίζουμε πολύ καλά και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Χρειάζεται ψυχραιμία, γιατί όλα μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο. Προσωπικά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να σκοράρω και να βοηθώ την ομάδα με κάθε τρόπο. Ας αφήσω όμως καλύτερα να μιλήσει το παιχνίδι μου, στα λόγια δεν είμαι καλός», τόνισε ο διεθνής φορ.

Διαβάστε επίσης

Στην Νότιγχαμ Φόρεστ ο Ράμα...

Στην Νότιγχαμ Φόρεστ ο Ράμα...

Ο πρώην αμυντικός της Κ19 του Ολυμπιακού υπέγραψε νέο συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια με την πρώτη ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ντεμπούτο ο Σολδάνο στην Μπόκα Τζούνιορς!

Ντεμπούτο ο Σολδάνο στην Μπόκα Τζούνιορς!

Η Μπόκα Τζούνιορς νίκησε με 2-0 τηn Αλντοσίβι με τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπόκα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, να αγωνίζεται σε ολόκληρο το 90λεπτο.