Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δραστικές αλλαγές κόντρα στον Ολυμπιακό»

«Δραστικές αλλαγές κόντρα στον Ολυμπιακό»
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:59

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Ωστόσο, αυτό φαίνεται ότι δεν θα ισχύσει για τον προπονητή της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, στο ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης», για την πρεμιέρα στη φάση των ομίλων του Champions League!

O Αργεντινός προπονητής, βλέποντας το πολύ «φορτωμένο» πρόγραμμα των «Σπερς» (με έξι ματς σε διάστημα 14 ημερών) ξέρει, πως δεν μπορεί να πορευτεί με τα ίδια πρόσωπα. Ο Ποκετίνο το είπε, άλλωστε: «Με τον αγώνα που δώσαμε απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, είχαμε επτά ματς σε διάστημα 21 ημερών και όλοι οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν σε διαφορετικά ματς…».

Και πρόσθεσε: «Θα δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να αγωνιστούν, να δείξουν την αξία τους και να ανταγωνιστούν για τις θέσεις τους! Δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχουν ανησυχίες για τους τραυματίες ποδοσφαιριστές, καθώς αναμένεται να κάνουμε δραστικές αλλαγές, έχοντας μπροστά μας και ματς το Σάββατο (σ.σ. με την Λέστερ) αλλά και το League Cup. Είναι πολλά ματς!

Φυσικά και είμαστε έτοιμοι, αφού θα υπάρξει ροτέισον και θα είμαστε δημιουργικοί την Τετάρτη. Και σας παρακαλώ, σταματήστε να με ρωτάτε συνέχεια τις ίδιες ερωτήσεις, όταν κάποιοι παίκτες δεν έχουν αγωνιστεί ή δεν βρίσκονται στην αποστολή. Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ…».

Διαβάστε επίσης

«Μπορούμε και φέτος τελικό Champions League»

«Μπορούμε και φέτος τελικό Champions League»

Την πεποίθηση του ότι η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Τότεναμ, μπορεί να φτάσει και φέτος στον τελικό του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού εξέφρασε ο Γιαν Βερτόνχεν...

Ισοπαλία για την Μπάγερν...

Ισοπαλία για την Μπάγερν...

Οι «Βαυαροί» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 κόντρα στη Λειψία λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.